Nu spuneti ca v-am zis

N-am mai scris de mult despre fete. S-au făcut mari (13 ani) și nu mă mai lasă să scriu chestii care ar putea, vezi doamne, să le știrbească din prestigiu. Ca și cum eu, o mamă model, aș fi în stare să fac așa ceva.

Ei bine, să vedem ce perle mi-au mai făcut/spus copilul Iulia și copilul Sonia în ultimul timp.

  • Mami, zice Sonia într-o zi, eu de la ce vârstă pot să-mi fac o șuviță blondă? De la 18 ani, îi răspund, fără să mă gândesc deloc, sigură că vârsta asta de 18 ani e așa departe de noi, încât până atunci voi ma avea câteva ocazii în care aș putea să mă răzgândesc. Cum 18 ani, zice ea?! Păi la 18 ani eu vreau să am tot părul roz, nu o amărâtă de șuviță galbenă. Nu vreți să știți cum a decurs discuția în continuare.
  • La câteva case de noi locuiește Kotoy. E un băiat pe care îl cheamă, de fapt, Florin și este unul dintre dansatorii lui Smiley. S-a mutat de curând pe strada noastră și sinceră să fiu nu cred că el știe de existența celor 2 copile ale mele, dar ele și toate prietenele lor știu totul despre el. Chiar i-au făcut acum vreo două săptămâni un fan page pe facebook și strânseseră acolo vreo 200 de admiratoare ale băiatului, clar, tot puștoaice ca ele, de existența cărora Florin habar nu are. Sau are… Zilele trecute îmi spune Iulia mândră nevoie mare: Mami, știi cine a comentat pe pagina creată de noi pentru Kotoy pe facebook? Eu: Cine? Ea, fericită: Chiar Kotoy. Eu: Daaaa, și ce-a spus? Ea, un pic mai reținută: Vă rog ștergeți pagina! :)))) Au șters-o.

Aș mai scrie, vă dați seama, dar sunt cu ochii pe mine și sunt sigură că voi plăti scump și pentru astea câteva cuvinte. 🙂

(Visited 269 times, 1 visits today)
vienela

:)) Este ora 3,50 si eu am trezit toata casa cand m-a bufnit rasul. Va rog stergeti pagina! :))
Trebuie neaparat sa iti retragi cuvintele. Copilele isi vor aminti de promisiunea ta. Daca nu la 18 ani, poate la 19, precum baiatul meu, care m-a pus sa ii cumpar fixativ sa iti tina creasta dreapta chiar si cand la Ploiesti ploua sau e vant puternic. Acum vrea sa o vopseasca in culoarea pe care o am si eu in par. :))

viatanomada

inchipuie-ti ca eu le-am dat like la toate trasnaile fetelor tale, o sa-i simt lipsa kotoyului ala, zau…lol
sa nu razi prea tare, da?!

madutza77

Hahahahaaaa ! :)) super tare ! te inteleg perfect ! Noi avem 3 copii( 13 ani, 8 ani si 5 ani ) si ne intalnim des cu faze de-astea. De pilda ,pana de curand ,”cel mare” , timp de mai bine de un an ,a avut freza gen Justin Bieber…Bineinteles ,toata lumea era impotriva lui,de la parinti, bunici , vecini, profesori( doamna de istorie il stiga Napoleon Bonaparte), ca este prea mic si are timp destul sa poarte astfel de frizuri cand o fi mai mare. Intre timp ,a capatat un tic (din cauza bretonului care statea mai tot timpul franjurat pe ochi) si ..cu chiu …cu vai…am reusit sa-l convingem sa-si schimbe freza, cu una ca a lui Smiley( ca e mai decenta zic 😀 ). Atunci mi-a spus : ” Bine , ma tund ! Dar la liceu o sa-mi las plete !”
Sa iti mai spun ca ,intr-o zi cand m-am intors de la serviciu, am gasit toate merele din debara aruncate de catre cel mijlociu si prietenul lui, din balcon , pe trotoarul din fata blocului si cum vecinii, care mai de care “se bateau” sa-mi spuna de isprava lor, cum “cel mic” vazandu-l pe “cel mare” ca isi aranjeaza parul in oglinda ,in fiecare zi , mi-a golit intr-o ora un tub de fixativ ,incercand sa-si faca si el freza cu tepi( ma mir ca nu si-a dat in ochi! ), cum au pus ei ,balegarul cailor care pasc uneori pe spatiul verde ,in cabina telefonica ,din statia de autobuz din fata blocului si apoi au inceput sa sune telefonul…si cum “cel mic” ,aflat intr-o zi, pe tron in baie , ma stiga alarmat si ma intreaba foarte serios :” Mami, “egzista” crocodili la noi in WC ?” :))
Dar ei sa fie sanatosi, ca noi avem inca destula rabdare sa trecem peste toate !
ShsShsshsshsSSh ! Sa nu spuneti ca v-am zis ! :))))

antoaneta

deci….am ras cum nu am mai facut-o de mult!
multumesc 😀
stiu ca nu asta a fost intentia,dar …..ma gandesc cum va fi la mine cu fata si baiat, avand genele mele in ceea ce priveste traznaile 😀
iata ca tu esti dovada ca exista viata si dupa copilaria noastra: copilaria lor 😀

Nina

exista, exista, cum sa nu. Speranta mea e ca va exista copilarie si dupa ele. Atunci cand noi vom fi bunici. Eu atunci chiar ca voi scrie o carte. :)))

viatanomada

La un moment dat m-ai intrebat cine sunt Si de unde le cunosc, cred ca eram singura care le dadeam like , lol, m-am distrat tare

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.