Ciudățeni

Săptămâna asta n-a început tocmai fain pentru noi. Deși dimineața de luni nimic nu prevestea vreun necaz, seara la  nouă și jumătate chemam salvarea. Copilul Iulia a căzut din picioare (un fel de leșin fără pierderea cunoștinței) și avea o durere insuportabilă de cap.

În timp ce vorbeam cu dispeceratul la telefon, copilul Sonia care cobora ușor scările,  se așează jos și spune că se învârte casa cu ea și simte o agitație mare în corp. Nu vreți să știți cum m-am înțeles cu cei de la salvare.

Evident că până la venirea salvării, mai exact fix două ore, am reușit cât de cât să le aduc în fire pe fete, să le descos, să aflu ce s-a întâmplat, să le dădăcesc… numai eu știu cât de greu a trecut timpul ăsta.

Când în fine a venit salvarea, a constatat că tensiunea fetelr nu era una normala și chiar și după ce au așteptat jumătate de oră aceasta n-a scăzut, a trebuit să mergem cu ele, cu amândouă, la spital, să le vadă și-un specialist. La miezul nopții am ajuns la spital, la 1,30 am intrat să ne va vadă doamna doctor specialist. Nu mai era nici urma de tensiune ridicată, dar era un clar inceput de viroză pentru că durerea de cap era tot acolo. Ne-a spus ca are spitalul plin (nu că am fi vrut noi să rămânem acolo), ne-a dat o rețetă și-am plecat acasă. Cu mașina noastră.

Evident că marți am ținut fetele acasă, mai ales erau fără nicio vlagă și au vrut doar să doarmă aproape toată ziua. Să vă mai spun că pe la două când a venit curierul cu un cadou pentru ele de la Disney Channel , mai exact cu primul episod din noul serial de desene animate ce va avea premiera în 10 noiembrie, adică sâmbăta asta, la 10,30 dimineața pe cunoscutul post tv. Serialul se numește Ciudățeni (cu un singur i) și va deveni, cu siguranță, foarte iubit de copii. Sonia zice că-i place la fel de mult ca Phineas și Ferb. Când am întrebat-o dacă crede că-i va plăcea Ciudățeni mai mult ca Phineas și Ferb, mi-a spus: Nimic nu poate fi mai frumos ca Phineas și Ferb. Pentru aceia dintre dumneavoastră care n-au auzit de Phineas și Ferb, vă spun eu, ați trăit degeaba.

Revenind, vă dați seama cu ce mare bucurie s-au uitat la serial după ce boliseră o noapte întreagă și jumatate de zi. Mă uitam la ele cum urmăreau peripețiile altor doi gemeni, mai exact o fetită (optimista Mabel) și-un băiat (Dipper) și vedeam cum ochii le redevin jucăuși și cum le reapare zâmbetul pe fețe. M-am bucurat de numa.

Apoi au încărcat un album foto cu poze vechi care pana acum stateau într-o cutie și până seara au ajuns să se simtă atât de bine încât m-au întrebat dacă își pot face tema la mate pentru a doua zi. 😀

Miercuri deja au fost la școală și totul e acum cum nu se poate mai bine.

(Visited 49 times, 1 visits today)
Nina

Nici doctorilor nu le-a fost prea clar. Ori o mini enterocolita ori un inceput de viroza. Cert e ca au fost foarte multe cazuri fix cu simtomele astea zilele acestea. Multumim!

vienela

Eu as spune sa aprofundezi analizele, sa le mai vada un medic, pentru ca nu mi se pare normal. Multa sanatate le doresc!
Am baiatul prea mare de varsta pentru a fi auzit de acele personaje. :))

Cristina

offf imi pare rau sa aud. ai grija cu tensiunea ca nu e ceva normal la varsta lor sa aibe probleme de genu. eu zic sa iti faci curaj sa le duci la o serie de analize.
sotul a avut mereu tensiunea mai mare (mostenirea genetica) dar in ultimii 2 ani de cand la noi se mananca 90% vegetarian s-a mai schimbat problema si ft ft rar are simptome date de tensiune mare.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.