40 de zile

De naștere.

Am citit aseară toate articolele publicate din 2008 încoace în data de 31 octombrie. La sfârșit aveam ochii în lacrimi.

Sinceră să fiu, am citit mai mult comentariile voastre  (da, cu unii dintre voi mă întâlnesc pe aici de vreo 4 ani). M-am emoționat, cum altfel, și-am uitat ce am vrut să scriu de ziua asta specială, mai ales că se schimbă prefixul. Voi ați face bine să nu băgați asta de seamă. Asta cu vârsta.

Îmi amintesc că pe la 18 ani aveam impresia că o tipă de 23 e deja trecută. La 23 mă gândeam că la 27 mă voi retrage undeva la un azil de bătrâni. Numai că la 27 s-a schimbat ceva. Am cunoscut o tipă care avea pe atunci 35 ani și era frumoasă de numa. Și la propriu și la figurat. Aunci am înțeles că totul depinde de mine și că azilul acela va fi acolo pentru mine și pe la 80 ani. 😀

Fata respectivă arată impecabil și astăzi, e drept că o văd mult mai rar, dar de fiecare dată mi se pare faină. I-am și spus: Ai grijă cum evoluezi că ești un fel de mentor al vârstelor pentru mine. 😀 Și până acum e foarte bine.

În concluzie, am 40 ani, sunt fericită și nu simt deloc că am trecut cu 3 ani de jumătatea vieții mele. 😀 Ceea ce vă doresc și dumneavoastră! Partea cu fericirea, evident!

 

(Visited 347 times, 1 visits today)
Alexandra

Buna Nina! LA MULTI ANI! Te citesc de ceva vreme si imi place foarte mult blogul tau. Am hotarat sa iti las un comment tocmai pt ca este o zi deosebita pentru tine si pt a-ti povesti ceva amuzant.Cand am vazut articolul de acum cateva zile “Wishlist pt 31” ma gandeam sincer ca vei implini in curand 31 de ani(aspectul fizic chiar nu tradeaza varsta reala) dar nu-mi puteam explica cum de ai 2 fete asa mari(si frumoase de altfel, sa-ti traiasca).Abia acum am vazut ca de fapt lista cu dorinte era pt data de 31 oct.Toate urarile de bine, sa fi sanatoasa, fericita si sa ti se implineasca toate dorintele!

ana

La multi ani, frumosi si luminosi, bucurii si liniste sufleteasca, alaturi de cei dragi tie ! si…o petrecere pe cinste 🙂 ! se impune !

Marmotica

Breee, nu stiu de ce dar asa am crezut si eu ca 31 de ani faci :))))) Apoi mi-am dat seama ca e cu ziua de 31. Ce sa zic, ma uimesti zilnic . Asa cum pentru tine acea tipa e un mentor al varstelor, asa esti tu pentru mine. Lasa azilul, ca ala nu-i de noi :))))

MMA

La multi ani, Nina! si sa te prind ca nu mai scrii la 80 de ani, ca eu nu o sa am ce face atunci, decat sa te citesc pe tine din azilul meu! Te pup si sa ai o zi frumoasa asa ca tine si sa ti se indeplineasca toate alaturi de familia ta frumoasa.

Cristina

la multi multi ani!
pentru mine 40 inca inseamna “departe”, abia am trecut de 30 si nu imi vine sa cred ca sunt aici..
cred ca perioada 30-40 e cea mai interesanta pentru o femeie ca isi da seama ce si cum e prin viata ei 🙂 dupa 40 …asteptam raportul 🙂

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.