Și cu asta, basta

Gata. Am terminat-o cu temele, cu mutatul, cu zugrăvitul… Mai am doar să așez prin casă, cum s-ar spune, să adaug ceva plugin-uri, să refac blogroll-ul care s-a pierdut cu totul la transfer, să pun un buton de share și să mă apuc de scris. Sper să ajung repede la partea asta cu scrisul că altfel ai inspirație atunci când toate-s la locul lor.

În rest, încercați să vă bucurați cât mai mult de vremea asta, dacă mă întrebați pe mine asta se cheamă ideal în materie de vreme. Stau pe terasă îmbrăcată lejer, nu mi-e cald, nu mi-e nici frig. Un vânt ușor adie, dar parcă nici nu mă atinge.

A, azi mă duc la un botez. Nu știu cine botează, nu știu nici măcar dacă-i fată sau băiat, unde mai pui că nu-s nici invitată. E complicat de explicat, poate o să vă spun într-o zi.

Ne citim mâine!

(Visited 48 times, 1 visits today)
Cristina

Me likely 🙂 Arata bine tema, e simpla si draguta.
App: si eu am pierdut intreg blogroll-ul la transfer. dar l-am refacut 🙂
si mai am nitel de refacut pe ici pe colo.

Nina

@albinuta veninoasa- n-am inteles! 🙂
@Cristina- am vazut la tine, ai muncit ceva, bine ca s-a terminat si cu mutatul asta. Mie mi-e cam groaza sa ma apuc de blogroll, dar trebuie s-o fac. Ma ajuta mult atunci când voiam să merg rapid pe blogurile pe care le citeam.
PS abia acum am vazut ca va pot raspunde fiecareia in parte apasand butonul de replay. Sunt praf. 🙂

albinuta veninoasa

“A, azi mă duc la un botez. Nu știu cine botează, nu știu nici măcar dacă-i fată sau băiat, unde mai pui că nu-s nici invitată. E complicat de explicat, poate o să vă spun într-o zi.”
Acum ii in regula raspunsul meu ? 🙂

Nina

Ca sa vezi ca nu-mi statea deloc gandul la botezul asta. :)) Nici nu m-am intalnit cu popa. Am fost de fapt sa insotesc niste artiste (fetele mele) care au dansat acolo cu trupa lor de dans. 😀

Mihai

Imi place noua tema, chiar daca eu nu ma impac in mod deosebit cu albul 🙂 Mi se pare in schimb prea prelucrata poza ta din header, nu seamana prea mult cu tine 😀

Nina

Poza e facuta intr-un program de cartoon-uit, ca sa zic asa. Asta e ideea, sa nu fie exact ca mine sa nu cumva sa ma linseze fanii. :)))))

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.