O nouă zi – oare îmi voi aminti de ea?

O nouă dimineață, o nouă zi.

Azi voi fi un om mai bun. Azi nu mă voi băga în scandaluri (nu că aș fi făcut-o până acum, dar e bine să nu uit să mă țin deoparte). Azi mă voi bucura de soare. Azi le voi spune celor dragi că îi iubesc. Azi e o zi importantă din viața mea, la fel ca toate celelalte.

Dacă azi am face ceva de care să ne amintim cândva? Ceva care să ne aducă aminte peste ani că ziua de 02,08,2012 am trăit-o. Nu, mers la serviciu și uitat seara la televizor nu se pune. Trebuie să putem face ceva mai mult de atât. Eu nu știu încă ce-mi va aminti peste ani de ziua asta, dar sigur găsesc eu ceva până diseară. E musai să fac asta pentru că au trecut deja prea multe zile de care nu-mi amintesc. 🙁

Știați că viața unui om ajuns la 40 ani, să zicem, numără nu mai puțin de 14600 de zile? De câte dintre ele vă aduceți aminte?

(Visited 49 times, 1 visits today)
vienela

Am cateva zile absolut memorabile, dar prea putine in comparatie cu celelalte. Si peste o luna fac 42 de ani, deci mai multe zile.
Cea de astazi este deja de trecut in calendar. La ora 6 dimineata am iesit de bunavoie( si nesilita decat de nevoie) din casa, pentru a cumpara tigari. Era soare, era frumos si mi-am propus sa ies la plimbare mai tarziu.

Gabi

Nu te mai lupta cu zilele! De cele mai multe ori sunt asincrone cu timpul nostru interior. Dar asta nu inseamna ca te opreste cineva sa zici: in doua ore mergem la Zoo. Sau mai bine, in doua ore o sa-mi dezvolt o idee. E important sa nu o faci din obligatie. Chiar daca e una subtila ca si chemarea asta la zile memorabile. Eu cred ca mai bine stai cu o singura supriza memorabila toata viata decat cu 100 de mii de zile memorabile induse. Zic si eu… Parca e mai gustoasa aia singura. Daca sunt doua, daca sunt trei…. te-ai scos atunci 😉 sa te tii!

nina

@Aniela- iti dai seama ca si astea-s momente care trec si de cere-ti va fi dor, nu-i asa?
@Gabi- tu zici sa asteptam asa zilele memorabile sa vina la noi si sa nu facem nimic in sensul asta? 🙁

iYli

Cu siguranta tinem minte dorintele implinite, zilele frumoase, memoria e uneori selectiva. Ce am facut pe 2 august sa tin minte?
Stie agenda, dincolo de sentimentele mele.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.