Am geantă nouă

Că tot vorbeam ieri de zile memorabile, induse sau nu, să vă spun ce-am pățit. Nu vă îngrijorați că e de bine, cel puțin pentru una din părți, adică eu.

Am fost ieri cu treabă la o firmă din zona Unirii și dacă tot am găsit parcare în spatele magazinului și mai aveam vreo jumătate de oră la dispoziție până să le iau pe fete de la pregătire, am zis să dau o fugă prin magazin (doar la parter, da?) să nu zic că n-am intrat, mai ales că auzisem la radio de reducerile începute la 1 august.

Chiar la intrare am dat cu nasul de niște pantofi H&M cu platforme, ceva de vis la 99 lei. Roz cu gri.  Ştiu, n-aţi zice că-mi place rozul, dar dacă nu mă grăbeam şi dacă găseam repede în minte două ocazii la care aş fi putut să-i port, acum erau ai mei. N-a fost să fie, dar nu-i timpul trecut. M-am mai învârtit vreo zece minute prin H&M, am probat un tricou cu un material foarte bun, dar la alea deja nu mai aveau măsura mea (care, apropo, e una mică, azi cântarul arată 61,6 kg 😀 ) aşa că am ieşit în viteză ca să apuc să mai văd şi altceva. Timpul trecea ca nebunul.

Imediat pe stânga mi-a sărit în ochi Pull and Bear. Era acolo o aglomeraţie, ceva de speriat. Cum grămada de oameni atrage ca magnetul, am intrat şi eu să văd ce se dă. N-am mai apucat să mă uit spre nimic că la primul rând cu genţi mi-a sărit în faţă ea:

 

Stătea singură şi stingheră pe un raft, era a nimănui, nu avea etichetă, nu avea preţ. Mă indrăgostesc pe viaţă, o iau hotărâtă ca, dacă e undeva în jur de 200 lei, să n-o mai las. Mă duc cu ea în dinţi în mână la casă să întreb de preţ. O domniţă de la casă ia geanta, se uită la ea, caută eticheta, n-o găseşte şi mă întreabă de unde am luat-o.

Recunosc, în momentul acela m-am gândit că ar putea fi geanta cuiva, dar ţinând cont că era goală şi arăta impecabil, i-am arătat duduii unde am găsit-o. Tipa merge cu mine, se uită la celelalte genţi din preajmă şi le vede preţul: 59,99 lei. Îmi spune că atât e geanta şi mă întreabă dac-o vreau ca să ia codul de la o geantă de 59,99. Hehe, voi ce credeţi? Am vrut-o! Eram în culmea fericirii, dar recunosc că am avut o teamă până ce-am ieşit din magazin, teamă pe care cred că o resimt şi hoţii care ies cu produsele dosite. Eram aşa pentru că diferenţa dintre geanta asta şi cele afişate la preţul ăla era enormă. Nu suportă comparaţie, vă spun.

În fine, am ajuns cu geanta acasă şi primul lucru pe care l-am făcut a fost să răstorn tot din geanta veche (de vreo două luni, dar veche, da?) şi să încep să echipez geanta nouă. Ei bine dragii mei, ce credeţi că am găsit în cel mai dosit buzunar interior al  frumuseţii. Aţi ghicit, preţul real. Dar n-am să vi-l spun că poate se trezeşte cineva de la Pull and Bear că vrea vreo diferenţă. Să zicem totuşi că aş fi luat geanta oricum. 🙂

(Visited 83 times, 1 visits today)
Marmotica

Haaaa, ce chestie! Pai cred ca era vreo 200 lei , clar , ca se vede . Oricum tu nu ai nicio vina, vanzatoarea s-a dus, a vazut de unde ai luat-o ..ea a tastat pe caa de marcat, deci s-o porti sanatoasa 😀

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.