Femeia

Femeia trebuie să meargă la muncă. Ca bărbatul, dar nu mai puțin de 10 ore pe zi. În afară de asta trebuie să aibă grijă de casă, indiferent cât e aceasta de mare și cât de neglijenți, în a păstra ordinea, sunt cei care-o locuiesc.  Nu trebuie să uite nici de călcat, nici de mâncare, nici de educația copiilor. Și seara trebuie să fie nerăbdătoare și frumos mirositoare. În pat.

Ce noroc pe noi că s-a inventat mașina de spalat vase, rufe, aspiratorul și detergentul automat. Ce-am fi făcut oare fără astea, dacă acum suntem roboți?

Femeile s-au născut să le fie pe plac bărbaților și să se ocupe de copii. Care copii ar face bine să fie băieți, pentru binele lor viitor.

Atât!

Pledoarie ținută la colț de stradă de o vecină cu cercei de aur. Orice asemanare cu realitatea e pur întâmplătoare. 😀

(Visited 58 times, 1 visits today)
George

Nu e neaparat nevoie sa fie baieti. Sora mea e mai “baietoasa” decat mine, ai oricum nici eu nu sunt mai prejos :)) Bita zice ca ma bag peste tot si ca ma iau de toata lumea, daca nu-mi convine ceva. Oricum sora mea are permis de conducere de mai multi ani, dar pe mine nu pasioneaza sportul asta. Imi plac masinile dar e prea mare efortul, si costa prea mult tot tambalaul asta. Mie-mi plac bicicletele. Ideea este ca nu cred ca o femeie trebuie sa munceasca 10 ore pe zi, ca e vai de sot sau de iubit pe urma :)) (e vai de ea dar si de sot)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.