Săptămâna 13

Ziua 93 – 63,4 kg

Adică săptămâna asta e cu ghinion și acum când aveam nevoie mai multă (înainte de Paște) cântarul e nepăsător și-mi arată exact aceleași kg ca și săptămâna trecută. Bine, nu mă așteptam la kg în minus, de fapt nu mă așteptam nici la grame în minus, pentru că am cam mâncat haotic și de mai multe ori am simțit senzația de foame, pentru că am sărit multe gustări (am avut ceva de lucru care nu avea cum să fie întrerupt, se usca vopseaua sau șablonul și a trebuit să lucrăm multe ore fără nicio întrerupere). În schimb am băut apă și am făcut mișcare, e drept ca doar mers la pas, dar am făcut zilnic mai mult de 5 km fără întrerupere. Ei, acum imaginați-vă acești 5 km făcuți într-o încăpere de 70 mp. Da, încă n-am înnebunit, dar nici mult nu mai am.

Greutatea asta nu-mi dă de ales, deși am de gând să fac multe prăjituri acum de Paște și dacă le alătur celor făcute  de mama mă aleg cu o masă mare plină de dulciuri și alte delicatese, va trebui să nu mă hazardez și să mănânc cu socoteală, că nu-mi permit acum o creștere în greutate, ar fi păcat dacă iau în calcul cât de greu le pierdem.

Am și o veste bună, chiar dacă cântarul se încăpățânează să stea pe loc, blugii stau din ce în ce mai bine pe mine, așa că nu mă plâng.

Ne auzim pe tema  kilogramelor săptămâna viitoare, până atunci vă urez tuturor un Paște liniștit și petrecut alături de cei  dragi!

(Visited 29 times, 1 visits today)
laur

Lasa surioara nu fi trista ca o sa treci si de hopul asta. Pana atunci va dorim un Paste Fericit tuturora si sa fiti iubiti. Sarbatori Fericite!!!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.