Au trecut repede

Gata cu sărbătorile, a fost scurt, a fost frumos și dacă nu luăm în calcul faptul că sâmbătă seara a bușit o priză de-a căzut lumina în toată casa, au fost chiar niște sărbători frumoase, petrecute cu familia, cu prietenii, cu plimbări și cu ploaie.

Am fost la înviere, ne-am udat până la piele, dar am venit acasă cu lumină. Duminică am vizitat niște prieteni care și-au făcut o casă foarte faină pe lângă Popești Leordeni, și chiar dacă afară ploua, noi am stat în curte, în pridvor cumva, exact așa cum de mult mi-aș fi dorit, să aud și să văd ploaia fără ca un geam sau o umbrelă să fie între noi și eu totuși să fiu bine. Îmi dă asta un sentiment de eu sunt bine orice s-ar întâmpla.

Ieri, pentru că soarele a fost mărinimos și s-a arătat mai mult, am făcut o plimbare cu bicicletele până în parc, am citit și-am jucat rummy. Bine, n-am câștigat eu, dar nu asta-i important. Important e că au fost niște sărbători frumoase, dar care acum au trecut. Amintirile însă sunt acolo și le vom purta cu noi peste ani.

De azi însă ne-am întors la lucru și ne așteaptă cel puțin două săptămâni de muncă asiduă. Nu vi se pare că zilele astea libere trec întotdeauna mult prea repede? Oare de ce n-o fi invers proporția asta și de ce n-om avea multe zile de sărbătoare și mai puține din cele cu griji și lucruri de făcut?Știți, culmea este că eu chiar sper să vină o perioadă de genul ăsta și am pretenția să mi se întâmple în viața asta.

Voi cum ați petrecut?

(Visited 33 times, 1 visits today)
Marmotzel

Munca, munca.. mers la biserica, luat lumina. Venit acasa, mancat.. si apoi plimbarica prin oras. A doua zi leneveala, stat prin casa.. au venit niste prieteni si am vazut un film.. si luni am iesit la aer prin parc. A fost frumos, dar a trecut asa de repedeeee.

laur

Trebuia si un pic de artificii ca de parca nu erau sarbatori.Chiar daca a plouat, noi romanii ne adaptam la orice vreme. Spor la treaba!!!

nina

@Marmotzel- ati cam avut acelasi program ca si noi. N-a fost rau deloc.
@Laur-uite ca nu m-am gandit la explozia prizei ca la un foc de artificii deși ar cam fi trebuit. Multumesc pentru urari, spor si voua!

@Gabriela- da, ar fi fost un fel de premiu, dar daca nu se poate, nu se poate. 🙂

Mihaela

Am fost la parinti, intr-un sat langa Valcea. Am ajutat-o pe mama sa faca prajituri, am fost la biserica si am jucat mai multe jocuri de societate. Duminica, desi a plouat in reprize, am reusit sa fac fotografii cu lalele rosii, pline de picaturi de apa.
La fel ma gandeam si eu, ca totul trece prea repede si, daca nu ar fi amintirile frumoase care raman, ar trece degeaba.
Acum astept cu nerabdare vacanta de 1 mai.
Spor la treaba!

nina

@Mihaela- Pastele in general se sarbatoreste in familie, iar la voi chiar asa a fost. Eu n-am avut cum merge la ai mei, dar o voi face cu prima ocazie. 🙂

Cristina

Simplu, sambata m-am facut fleasca in piata si apoi am pregatit ouala si tiramisu (care abia a prins duminica, gratie dlui meu logodnic) iar duminica am mers la ai mei la masa…evident ca ne-a prin ploaia la intoarece. Nu am fost la Inviere, la ora 11 dormeam..zzzZZZ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.