Săptămâna 9

Ziua 64- 64,1 kg

Cu mare bucurie vă anunț că azi dimineață prietenul meu cântarul (poate dacă îl numesc așa, arată ce vreau eu) mi-a afișat cu nonșalanță 64,1 kg, adică fix cu 100 g mai puțin față de săptămâna trecută.

Îl mai numesc prieten și din alte motive, de exemplu săptămâna asta, date fiind împrejurările, n-am avut timp de niciun minut pe bicicletă și nici gustările nu le-am respectat în totalitate, așa că mă așteptam la o creștere în greutate. Dar nu mă plâng,  săptămâna asta am scăpat, sunt chiar mulțumită, numai că nu mai pot continua așa.

Îmi tot găsesc scuze (e drept că săptămâna asta am exagerat cu munca și nici nu pute fi vorba de exerciții), nu beau suficientă apă, de ceaiuri nu mai zic…dar acum odată cu venirea primăverii sper să capăt noi forțe și mai ales motivații (aș vrea să încerc niște rochițe mai vechi care îmi veneau minunat odată, dar sigur nu mă încap acum, încă).

Poate reușesc în weekend să fac și-o poză pentru comparație deși de la ultima am scăzut doar 800 g. Mai bine n-o mai fac că probabil nu-i nicio diferență, doar dacă nu cumva slăbesc azi brusc la Lady Bloggers Party.

Weekend plăcut și vouă!

 

(Visited 40 times, 1 visits today)
dojo

1 kg, adică fix cu 100 g

Femeie, 1000 de grame e un kil 😀

Felicitari pentru reusita. Ma bucur sa vad ca esti pe drumul dorit. Bafta in continuare

nina

@MMa- multumesc pentru urari, imi doresc atat de mult sa intru in rochiile alea… Cu toate astea, saptamana asta mi-am luat o rochita fix pe masurile mele de acum. 😀

@Dojo- nuuu, nu-i un kg, saptamana trecuta erau 64,2kg, deci am scazut fix 100g. 🙁 Aș fi vrut așa de mult să mă fi încurcat in grame si sa fie vorba de 1 kg într-o săptămână…
Dar nu-i nimic, lupta cu kg continua. 🙂

laur

Pana la vara s-ar putea sa intri, s-ar putea sa nu intri, depinde numai de tine. Nu vreau modificari la rochite.Cam grea lupta cu kg. astea nesuferite, nu zici!!! Nu te lasa,mai taie din ele.

Frintz

Am reusit sa saptamana asta o reducere de 400 g si performanta de a cobora sub 80 kg. Sunt fericita! Am mers la sala de trei ori si asta numai datorita impulsurilor primite de la prieteni. Am primit si o remarca saptamana asta, ca sunt foarte pofticioasa si ca nu am sanse sa slabesc. Eu le voi arata ca sunt suficient de ambitioasa si voi ajunge la 73 kg la inceputul lui iunie. Daca e mai repede, cu atat mai bine. Sa continuam lupta cu kg si mai ales cu eliminarea obiceiurilor proaste!

Marmotzel

Sa spun ca n-am scazut nici macar 100g ? Ca in uichendul cand am fost la mama , am mancat tot felul de bunatati ? Si ca miscare n-am mai facut? Nuuuu, nu iti spun 😛 Am zis ca e cazul sa ma intorc la Sophie , instructoarea de aerobic ( femeia aia scotea tot untul din mine ) .

nina

@laur- nu ma las, multumesc pentru incurajări!

@Frintz- nu stiu de ce, dar parca nu mă pot compara cu oamenii care merg la sala. Mi se pare ca ei sunt mult mai determinati ca mine si drept urmare merita sa slabească mai mult. Felicitari si te astept cu rezultate din ce in ce mai bune.
@Marmotzel- tu esti fericita ca o ai pe Sophie și are cine scoate untul din tine. Sa vedem ce facem saptămâna asta. Succes!

Frintz

Nu cred ca e vorba de determinare. Sunt convinsa ca ai mai multa determinare decat mine. Doar ca eu, in acest moment al vietii am mai mult timp liber. Timp liber de care vreau sa profit. In alte conditii nu cred ca as putea sa indraznesc sa visez la sala….

Ela

In loc de exercitii incearca workouturi cu vedete. Eu gasesc distractiv sa vad ca fac abdomenele mai corect decat Kim Kardashian sau sa aud cum ma incurajeaza Claudia Schiffer sa mai fac o serie de ridicari de picior.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.