Săptămâna 8

Ziua 57, 64,2 kg

Am intrat aseară pe la unsprezece în casă târându-mi picioarele cu lenea omului răpus de munca fizică. Eram în atelier de la șapte dimineața și ieșisem doar să mănânc și să și să-mi duc/aduc fetele de la școală. Ce bicicletă, ce ceaiuri, ce apă? Nimic din toate astea nu le-am făcut ieri. Nici alaltăieri. Ok, am mai scăpat câte un pahar cu apă pe ici pe colo, dar în rest…

Am încheiat săptămâna cu exact atâtea kg câte aveam și vinerea trecută. Mă gândesc că săptămâna care vine urmează poza celei de-a doua luni de când am început proiectul ăsta cu dat grăsimea jos, dacă îi pot spune așa. Dacă aș trece măcar pragul în jos spre 63 și aș fi mulțumită, numai că asta nu se poate obține din cuvinte, trebuie și ceva muncă și oricât de mult aș lucra eu în atelier nu cred că despre astfel de muncă e vorba.

Vestea bună este că de partea cu mâncarea încă mă țin, nu mănânc după 7 nimic, îmi iau gustările in cele mai multe dintre zile. PArtea proasă este că fac bicicleta doar de câteva ori pe săptămână și numai dimineața că seara ajung prea târziu în casă pentru a mai face exerciții.

Mă bucur însă că vine primăvara și deși voi sta câteva zile lumină în atelier acum la început de lună, sigur spre sfârșit voi găsi timp să dau bicicleta reală jos din pod și să merg dimineața cu ea la piață. Nu știu dacă voi, fetelor, ați încercat vreodată asta, dar cele mai frumoase zile din viața mea așa au început. Dacă îți rămân bănuți după ce faci cumpărăturile și pentru un buchet de flori e cu atât mai bine.

P.S. Ați observat că acum mărțișoarele nu se mai poartă în piept, ci ca brățară la mână?

(Visited 36 times, 1 visits today)
Marmotzel

Nu mai zic nimic, am si eu tot 64 de kg si nu s-a dus nici macar 1 kg 🙁 Rusine sa imi fie ..
Eu am purtat martisorul in piept ieri si am fost tare mandra 😀

nina

@Marmotzel- lasa ca vine ea vara si facem mult mai multa miscare decat acum, ca sa nu mai zic de fructe si verdeturi. Si eu am martisor tot in piept, old fashion as zice.

căpcă1

tocmai de asta e frumoasa ambitia, pentru ca, atunci cand iti vine sa lasi totul balta, atunci, spun, intervine factorul “vointa”, cel care-ti da noi puteri !
P.S. da-o-ncolo de ambitie, ce zici de-o maaaare inghetata ?! :p

nina

@Capca1- nu vreau inghetata, multumesc! Dupa cat am pedalat eu pe bicicleta pentru trei amărâte de kg, n-aș face chiar așa un abuz. Cu ce zici ca era inghetata?

@Darael- o, da! Eu sper ca in 6-7 luni sa fiu fericita posesoare a 56 Kg. 😀

weigela

Sunt si eu in continua batalie. Cantarul asta parca e nebun, insa nu disper. Continuu sa nu renunt la schimbari si sper ca pana la vara sa se vada rezulatatele. Sunt perseverenta ceea ce iti doresc si tie! Important este sa crezi si sa iti fixezi un tel. Specialistii spun ca subconstientul va incepe sa lucreze pentru a ajunge la ce ti-ai propus. Frumoasa teorie 🙂

nina

@weigela- la vara vreau si eu sa se vada rezultatele, dar nu m-as supara deloc sa se intample mai devreme. Azi sunt foarte incantata ca era sa-mi pierd inelul. In loc sa ma ingrijorez eu m-am gandit din prima ca probabil mi s-au subtiat degetele si de aia era sa cada. 😀

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.