Un pic de iarnă

În caz că v-ați săturat de iarnă și nu mai suportați nici în sertar CD-ul cu ”Ninge iar, ninge iar, ninge, ninge iar…” ați nimerit aici greșit azi aici, pentru că am de gând să vă arăt poze cu iarna din jurul casei mele.

Mai întâi terasa care-i atât de plină de zăpadă încât mamei îi e frică să nu se prăbușească tavanul:

Și una cu strada și vecinii care au ieșit la dat zăpada:

Pozele sunt făcute înainte de a mă apuca eu de treabă (mă refer la dat zăpada din jurul casei). Și voi ați făcut asta dimineață, nu-i așa. A, am uitat, majoritatea stați la bloc și nici n-aveți lopeți. Pe de altă parte, măcar mașinile vi le-ați scos din zăpadă, da?

(Visited 148 times, 1 visits today)
Cami

Of, m-am saturat de iarna asta! La mine in curte sunt pe alocuri nameti cat gardul (1.80) inghetati ca naiba si imposibil de spart cu lopata. Abia la vara cred ca vom scapa de ei 🙂 Iar cainii se plimba ca pe bulevard peste gard.
Sotul meu abia reuseste sa mentina drumul de acces (vreo 100 m) practicabil. A dat la lopata intr-o veselie. Cred ca a facut niste muschi…mmmm, ia sa-l controlez.

nina

@Cami- eu am dat de trei ori zapada de azi dimineata si pana acum. E o nebunie, se aseaza imediat. Sotul nu-i acasa, dar cand ma gandesc ca-i plecat cu masina, parca tot eu sunt aia norocoasa. 🙂 Si la noi sunt munti de zapada, și in curte si la poarta.

ioana toma

Ba chiar si noi astia de la bloc avem lopeti. Tocmai ce ma intorsei de la o dezapezire. Pacat ca vorba primului ministru ‘romanii este lenesi bre’- dintr-un bloc de 4 etaje plin de tineri ma gasii numai eu o lady sa dau zapada. Pai e corect asa?

nina

@Marmotzel- dap, eu n-am mai facut bicicleta dimineata ca stiam ce ma asteapta toata ziua. 😀

@ioana toma- felicitari doamna! Pai te stiau pe tine femeie cu principii sanatoase.

weigela

Masina am lasat-o la birou, in parcare, la loc sigur. In seara asta am dat doua ore la zapada la bloc. Mi-am curatat locul de parcare si ceva din trotuarul de langa bloc. Insa am fost singurii care am iesit. Nici un alt vecin nu a coborat sa ne ajute la zapada de pe trotuar. Le place sa priveasca de la balcoane. Poate vine armata sa ne dezapezeasca si pe noi in Bucuresti. La cat suntem de comozi si puturosi….De ce sa fac eu? Eu sunt cel mai prost din jurul blocului?

De aia suntem unde suntem…..

liana

Eu stau la boc insa la mine e ca intr- echipa.Cum a inceput sa ninga,cum toti vecinii ne-am adunat cu lopeti cu maturi si dai la dezapezit parcarea din fata blocului,aleiele din jur…mai sunt si vecini carora le pasa….AI MEI

claudia

eu am renuntat sa dau zapada…am gasit in dedeman un bidon cu maner de 3kg,saltonit.e usor de manevrat si are o sita….deci nu risti sa imprastii haotic!!!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.