Link-urile săptămânii

Avem și săptămâna asta articole interesante, scrise de oameni atât de diferiți, încât dacă le citiți pe toate, veți avea impresia că ați făcut înconjurul lumii:

  1. Să începem cu umor. Sau mai exact cu lipsa lui. Visurât ne face o trecere în revistă a umorului de ieri și de azi, apoi trage niște concluzii. Nu-s în totalitate de acord cu asta, am fost la spectacole de stand-up comedy la care am râs cu lacrimi, fără ca actorii de pe scenă să fie nevoiți să vorbească porno. Dar din păcate, astea-s chestii izolate și puțin cunoscute, suntem cu toții cu ochii în televizor.
  2. Vreau să nu uităm apoi de imbecilitatea sistemului bancar sau al unora dintre angajați, care trimit înștiințări de plată de 0,01 coroane, în condițiile în care ei își iau singuri banii din contul omului. Cami spune povestea pe larg, cu dovezi.
  3. Teiucul ne aduce în prim plan o posibilă viitoare materie de curs ca să nu-i zic știință, târfologia. Omul a găsit chiar și materia pe care aceasta ar trebui s-o înlocuiască în școlile de jurnalism, și anume etica profesională, cum altfel.
  4. Am găsit la Mixy un post despre ce nu va face ea când va fi bătrână. O, da. Toate punctele sunt pertinente, dar ceva mă face să cred că vom lua în seamă cu toții la bătrânețe doar PS-ul din articol.
  5. Ultimul, dar nu cel din urmă, e un articol scris de Iulian, un ciudat căruia îi place să se plimbe cu trenul. Povestea fetelor care trec prin romania e savuroasă și nu, nu se întâmplă în tren.

Asta a fost, vă doresc un sfârșit de săptămână excelent și spor la citit!
(Visited 71 times, 1 visits today)
mixy

1. apropo de ideile lui Visurat, e nemaipomenit cand vezi valori intr-o lume care se degradeaza pe zi ce trece mai rau, si din pacate am avut de multe ori sentimentele descrise de el in articolul ala.

mixy

ce i se intampla lui Cami nu e din pacate un caz singular, regulamentele bancilor sunt probabil facute de capete patrate. In experienta mea n-am patit decat telefoane sau mesaje de avertisment, tot asa, pentru sume sub 5 lei…
In alta ordine de idei, multumiri pentru linkuri (avem activitate in week-end 🙂 )

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.