Cititori, vi se pregătește ceva

Mă scuzați că folosesc pluralul, mândria nu mă lasă să recunosc că s-ar putea să am un singur cititor și ăla cu tot cu mine.

Dar lucrurile nu stau chiar așa, eu știu asta și vă mulțumesc că treceți mai des sau mai rar pe aici, că vă aruncați un ochi și uneori mai lăsați și câte o părere, care de ce să nu recunosc, mă bucură foarte tare.

Pentru că am intrat în al 4- lea an de blogging, pentru că lumea se schimbă și suntem nevoiți să ne adaptăm cu toții, am de gând să fac niște schimbări aici în ogradă. Nu-s multe, da-s substanțiale și mă vor pune tare de tot la încercare. Ia să vedem:

  • în fiecare zi vom avea câte 3 posturi. Ok, asta ar trebui să devină obicei, dacă o zi, două nu se întâmplă asta sunteți îndreptățiți să mă trageți de urechi. Va fi unul despre un eveniment care a avut loc în data respectivă, cum e astăzi de exemplu postul de dimineață, unul despre o știre a zilei comentată de mine și unul personal (blogul rămâne cu precădere personal) exact ca cele cu care v-am obișnuit până acum. Vor fi și zile în care probabil nu voi respecta întocmai abordările propuse, dar în principiu cam astea vor fi subiectele. În ceea ce-l privește pe cel cu știrea nu vă așteptați prea des la politică sau can-can, nu-s chiar genul de știri pe care le citesc. Dar mai vorbim noi despre asta.
  • voi schimba zilele astea tema blogului ( a câta oară, veți spune), dar ca orice femeie și blogul se plictisește repede de vechea rochie și vrea altceva. Am ales deja o tema, nu-i bătută în cuie, urmează s-o plătesc și să-i aduc niște mici schimbări (bine, nu chiar eu o sa i le aduc), dar sper să vă placă și vouă. Nu-i chiar ca cele de până acum, adică flower power, dar încă nu-i nimic bătut în cuie așa că nu se știe.
  • lunar va fi câte un concurs cu premiu sau dacă va fi cazul premii, pentru cei mai activi cititori, cei care în decursul lunii au avut cele mai pertinente păreri, au adus cele mai argumentate critici (hei, nu începeți de azi cu astea), cele mai…
  • și nu în ultimul rând, în fiecare vineri dimineață va fi un post în care vă voi ruga să-mi lăsați linkuri cu cele mai faine articole citite de voi în blogosferă de-a lungul săptămânii, din care voi selecta 5 și le voi recomanda tuturor sâmbăta dimineața. Așa că marcați din timp articolele care vă plac din online și nu ezitați să-i recomandați pe autori. Evident vor fi și articole care mi-au plăcut mie.
Atât, astea sunt schimbările și pentru cei care se întreabă când voi avea timp să fac toate astea, nu vă faceți griji, toanele nu dorm.
Evident puteam să fac toate astea fără să spun înainte, da știți cum e, o decizie deja comunicată trebuie dusă la bun sfârșit (măcar o perioadă, cât mă vor ține puterile), așa că asta este.
Urați-mi succes sau spuneți-mi că am înnebunit. Voi lua în calcul ambele variante. Parol!
(Visited 157 times, 1 visits today)
sabina

Sa fie intr-un ceas bun, atunci! Iti urez cel putin inca 4 ani de blogosfera si sa te tii de planningul de mai sus! Pe mine una m-ai facut curioasa, mai ales la partea cu premii (stiu ca-ti place sa daruiesti carti:D) :))! Te pup si Doamne-ajuta!

laur

Intotdeauna o schimbare este bine venita. Daca sunt critici sa stii ca sunt constructive. MULTA BAFTA…. Abia astept schimbarea.

Cami

Iti urez succes maxim odata cu schimbarea! Abia astept sa vad ce si cum. Presupun ca n-ai sa mai dormi pana la urmatoarea schimbare, asa-i?

Refuz sa primesc premiu o carte pentru acest comentariupertinent si argumentat! Ai citit, da, re-fuz. Punct.

nina

@laur- sper sa fie constructive, ca altfel ma asez intr-un colt si bag capu in pamant pana criticile vor trece. :))

@Cami- s-a notat, nicio carte la tine. Poate te castig cu vreo pereche de blugi, cine stie. :))

Vali

1. Sa va fie de bine !
2. Incep deja sa te trag de urechi.. pe mamistie mai scrie careva ceva? cat despe noile posturi le astept cu interes 🙂
Multa bafta !

nina

@ioana- da, sper sa nu uit. Multumesc!

@Vali- administratorul mamistie.ro a hotarat ca inchide blogul daca nu gaseste o persoana care sa se ocupe de promovarea lui, de continut, de tot ce trebuie. Eu n-am putut sa ma inham la asta, am timpul limitat si abia daca ma voi putea tine de ce promisiuni va fac voua aici. BAsca un articol/saptamana pe maibun.ro (app. saptamana asta am restanta), asa ca mamistie e deocamdata in stand by. Multumesc pentru urari!
@MMA- sa nu ma deochi, stai intai sa vezi ce treaba fac siabia apoi baga ceva laude. 😀

coana zoitzica

Duduia Nina, m-ai scos din hibernare. Atata timp cat sunt concursuri cu carti, dar mai ales carti cu dedicatie, sunt pro.
Intre noi fi evorba, ca oricum nu te citeste nimeni ;), eu vin aici sa vad cu cresc fetele, ca parca ieri aveau codite impletite.

Marmotzel

Te stiam de la Ada si atunci citeam din cand in cand, insa de cand a fost Lia in tara si ai fost si tu la intalnire, am inceput sa te citesc constant. Si imi place 🙂 Iti doresc cati ani vrei tu in blogging , cat mai multi ca imi plac articolele tale si abia astept sa vad tema cea noua. Si eu ma plictisesc destul de repede de temele blogului si le schimb 😛 Spor si bafta cu noile schimbari!

Mădălina Mihalcea

Uau! 3 articole pe zi? Super! Uneul cu știri, dar nu politică sau can-can? Minunat! Concurs? pfoai! Cărți din câte am înțeles? Aici am rămas fără cuvinte și-ți doresc la cât mai mulți ani în bloggosferă! Eu și așa abia aștept newsletter-ul de la tine, așa că mai multe articole, chiar dacă nu 3/zi, sunt binevenite. 😉 Spor la treabă, dar vorba Ioanei, să nu uiți să te relaxezi!

nina

@Marius- Multumesc! si eu sunt curioasa. 😀
@Maria- multumesc, draga mea!
@coana zoitzica- norocul meu ca fetele nu stau pe loc si e tot timpul ceva de povestit despre ele.
@Marmotzel- mie mi se pare ca te stiu de la Dono. Ia zi, gresesc?
@Madalina Mihalcea – nu uit de relaxare, au grija cei din jur sa ma scoata din transa. 🙂 Ma bucur sa vad ca va incanta ideea.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.