Caut articole frumoase

numai bune de link-uit.

Cum spuneam ieri parcă (deja mi se pare că a trecut o veșnicie), vinerea e zi de strâns link-uri frumoase, adică articole care v-au plăcut, și-au fost scrise pe bloguri în săptămâna care tocmai se încheie.

Aș prefera articole de pe blogurile românești, dar dacă ați citit ceva foarte interesant pe blogurile de afară nu ezitați să faceți recomandarea.

Ok, știu că vă frământă asta, dacă simțiți că ați scris săptămâna asta un post de care sunteți mândru pe blogul vostru, ei bine acum e momentul să vă luați inima în dinți, să lăsați modestia deoparte și să ni-l recomandați.

Voi alege 5 articole pe care le voi recomanda și eu mai departe mâine dimineață. E imposibil să umblați prin blogosferă și să nu vă fi plăcut nimic în săptămâna asta. Eu sper să scoatem astfel din umbră bloguri frumoase, cu autori buni, care scriu frumos și merită promovați, dar și să-i lăudăm pe cei cunoscuți care muncesc de ani și scriu în continuare cu multă pasiune.

Hai, liber la link-uri și nu vă speriați dacă nu vă apar imediat comentariile, le voi aproba cât de repede se poate. Sper să strângem o colecție frumoasă de articole. Și da, nu uitați că rubrica asta va fi săptămânală.

(Visited 205 times, 1 visits today)
Gabi

…c-aici s-asa se scrie putin vad (…nu bate asta kilogramele), uite si partea doua la chiri tecanava (incearca sa dai tare la sunet cat te tine… daca dai drumul vara in masina cu geamul deschis ai toate sansele sa creezi accidente in lant… mai ales spre ultima parte… Rachmaninoff, tata)

NB! nu e pentru cei slabi de inima.

http://www.youtube.com/watch?v=fW630zFA93Y

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.