Concediul continuă

Deci da, concediul continuă. Nici nu mai știu de cât timp nu mi s-a mai întâmplat asta, să stau și să mă gândesc ce vreau să fac. Hmm…să ma uit la un film, să citesc ceva, să joc cărți cu fetele, să mergem în parc sau la patinoar, să ascult muzică, să scriu ceva pe blog, să încep un serial nou… și toate astea nu într-o singură zi, în grabă, ci până duminica ce va urma, mai exact încă cinci zile. 🙂

Știu că de săptămâna viitoare vom intra tare în pâine și probabil nu ne vom opri până la Crăciunul viitor, cu excepția câtorva zile de concediu și a weekend-urilor, de aceea am de gând să mă bucur cât pot de tare de zilele astea, să termin de citit cele 4 cărți de pe noptieră, să văd câteva filme pe care le-am tot amânat și să-mi dezmorțesc oasele pe gheață.

Am avut niște sărbători foarte frumoase, un Revelion între prieteni, zile cu mult soare, nu m-aș fi supărat să fie cu zăpadă, dar asta e. Poate ne facem curaj și zilele astea dăm și o fugă până la munte, dar numai dacă aflu că măcar acolo e zăpadă.

Ce să vă zic, spor la muncă celor care care deja au început și concediu frumos în continuare celor care încă sunt la relaxare!

(Visited 51 times, 1 visits today)
Cristina

Misto, ma bucur ca ai timp de relaxare. Eu m-am intors pe baricade ieri. Voisem sa lucrez si luni dar a fost atat de frumos in Arad ca am cedat soarelui si am iesit la 10 km de plimbareala 🙂

Tomata cu scufita

Asa am patit si eu vineri, inainte de Revelion… nu aveam nimic de facut si nu stiam ce sa aleg din toate optiunile… sa ma uit la seriale, sa citesc, sa vad un film, sa ma uit la TV… nu mai stiu cum e sa ai timp liber, asa ca l-am pierdut stand aiurea pe net. :-s

capca1

‘Aidi, buei, Nina…o să te reclam la ONU, UNICEF, NATO, CONCACAF, UEFA şi alte iniţiale !Poi, ce faci tu cu noi, spunandu-ne despre cum eşti tu, încă, în concediu, se cheamă SADISM(nope, asta nu mai e vreo asociaţie internaţională, am scris eu cu majuscule ca să realizezi grozăvia !)
Eu sunt la muncă de două zile, am avut concediu restant, am vrut să mi-l iau dar, după vreo două zile, m-au chemat la muncă… I HATE WORK !!!
Şi, sincer, eu sunt cel care am inventat lenea, nu-nţeleg de ce n-am parte de ea ?!

MMA

Ce norocoasa esti! Eu am inceput serviciul de ieri si parca deja lucrez de o saptamina, asa greu trece timpul, cu toate ca am de lucru. Vacanta placuta in continuare si multa relaxare….

nina

@Tomata cu scufita- hai ca mai facut sa rad cu ” l-am pierdut stand aiurea pe net” :))

@capca1- alo, domul care a inventat lenea, nu puteai s-o imparti si matale corect? De ce le-ai dat la unii mai multa si altora deloc?

@sophy- imi amintesc si eu de zilele de inceput de an la birou. Daca as fi fost angajata si n-as fi avut firma mea, n-as fi luat concediu zilele astea sa stau acasa. E fain sa nu intri direct in paine ci sa te duci asa la birou cateva zile la relanti si abia apoi, de luni sa intri tare in probleme.

@NightOn- la fel si tie, draga mea!

@MMA- da, exact, dupa concediu prima zi esti fresh si din a doua zici ca n-ai avut deloc vacanta. Stiu, stiu.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.