Biletul, atât e biletul?

Ieri în drum spre patinoar (nu, nu va povestesc cum a fost pe gheață, deși cred că ați râde ceva timp dacă v-aș spune) am trecut prin dreptul unei săli de cinema și anume Europa. Undeva pe Calea Moșilor, fostul Miorița pentru cunoscători.

Îmi amintesc că am fost o singură dată la acel cinema, atunci când a apărut filmul Evita prin 1996 parcă,  am fost să-l vedem cu niște prieteni. Știu că nu ne-a plăcut filmul (mai ales băieților, că noi fetele, de dragul lui Banderas am fi stat până la sfârșit) așa că am plecat pe întuneric și nu-mi amintesc deloc cum era cinematograful pe dinăuntru.

Ideea e că am fost surprinsă să aflu că încă mai există cinema acolo și mai ales m-a socat prețul biletelor afișat mare pe ușa mică: 5 lei. Eu învățată cu prețurile din mall-uri, m-am gândit că trebuie să fie ceva ciudat la mijloc, nu poți avea profit dintr-o sală cu 20 oameni (nu cred ca e vreodată sala mai plină, se mai duce cineva la cinema?)  care platesc 5 lei/bilet. Sau poți?

(Visited 30 times, 1 visits today)
vadim

Nu cred ca e vorba de profit doar ca mai teebuie sa existe si el acolo ca sa nu se mai construiasca o alta banca sau ceva de genu..iar de clienti vorba ta maxim 20

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.