Raportați, vă rog!

Hehehe, uite că a trecut Moș Nicolae și pe strada mea și tare bine mi-a părut când aseară (da, la mine a venit prima dată :D) mi-am găsit ghetele pline de cărți și dulciuri.

Bucuria a fost cu atât mai mare cu cât și ghetele copiilor erau tot pline de cărți și dulciuri, iar fețele lor fericite când și-au găsit cadourile de la Moș au fost, ca de obicei, priceless. Dacă mai punem la socoteală și faptul că titlurile erau exact cele solicitate moșului aproape că nu ne-am mai încăput în piele de bucurie.

A, a primit și tati ceva, o periuță de dinți specială. Asta pentru că pe cea veche, care era la fel de specială, am folosit-o eu  pe post de periuță de unghii. Nu, nu sunt mândră de asta, dar chiar aveam nevoie în momentul ăla să-mi scot ceva de sub unghie și aia mi-a fost mai la îndemână, chiar dacă fix lângă ea era și periuța mea de dinți. 😀

Oricum, indiferent de circumstanțe, toată lumea s-a bucurat de cadorile din cizmulițe, așa că nu avem a ne plânge de nimic.

Aș vrea însă să aflu, dacă moșul a fost darnic cu toată lumea și dacă da, ce v-a adus. E cineva prin preajmă care a primit celebra nuielușă?

(Visited 72 times, 1 visits today)
brontozaurel

Bani. Pe care i-am pus deoparte pentru concertul Motorhead de la anu’. I-am vazut si in 2009 cand au fost la bestfest. Si am si prins pana de la Phil atunci. De-abia astept sa-i vad din nou!

nina

@Maria- sa-ti traiasca si sa te bucuri de el. Hhahaa, ce baiat mare are mama, nu-i asa?
@Andreea – daca-mi spuneai de ieri punea o vorba buna, acum l-am scapat pentru anul asta. 🙂

Marmotzel

Mosul a fost darnic : s-a prezentat cu boxe pentru marmo-mobilul si cu ceva dulce sa nu cumva sa scada burtica 😆
Nuielusa a lipsit, dar sa stii ca intr-un an am primit-o in spirit de gluma 😛

nina

@aimetti- asa am sa fac, multuesc ;i bine ai venit!

@fv- da, da, asa am zis si eu, numai ca raspunsul care m-a facut sa inchid gura a fost: Copiii au fost mai cuminti decat tine. 😀

@Marmotzel- oho, bun asa. La Craciun mai primesti si-un bax de Cd-uri cu muzica si esti aranjata bine. In alta ordine de idei sa stii ca toata lumea care primeste nuielusa crede c-a fost un spirit de gluma. 😀

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.