Voi anul ăsta la ce cadouri v-ați gândit?

Nu-mi spuneți că e devreme, mai sunt doar câteva zile pînă la Moș Nicolae și mai puțin de o lună până la Crăciun.

Trebuie să recunoaștem că oricât am fi de săraci, oricât de mult ne-ar fi afectat criza sau mai concret,deși salariile ne sunt din ce in ce mai mici si cheltuielile din ce în ce mai mari, nu putem lăsa sărbătorile să treacă fără să le luam celor dragi cadouri de Crăciun dintre cele mai frumoase.

Țin minte că pe vremuri, copil fiind, mă bucuram și de cea mai mică jucărie, iar apoi pe măsură ce-am crescut au început să crească și pretențiile mele. Voiam tot felul de lucruri complicate iar părinții mei se dădeau peste cap, numai să mi le poată oferi. Adevărul este că eram un copil bun și din cauza asta voiau ei să fiu de fiecare dată încântată de cadou. Stiți de ce zic că eram copil bun? Pentru că și eu le luam lor cadouri. Bine, eu de fiecare dată mă străduiam să le iau ceva care le placea, dar de care, la o adică, să mă pot folosi și eu. 😀 Așa fac și acum cu Sorin. Îi spun, de exemplu, ca vreau să-i iau de Crăciun un aparat de făcut masaj de care cine credeți că se va folosi cel mai des? Exact!

Adevărul este că anul acesta n-am să mai fac asta și îi voi lua cu adevărat ceva ce-i va plăca și de care nu mă vad atingându-mă, cel puțin o vreme. Am mai vrut eu să fac asta și anul trecut, dar n-am reușit. Anul acesta sper să-mi iasă, am găsit un site cu cele mai misto, după părerea mea, cadouri pentru bărbați. Bine, merg pentru cei care cam au de toate și cărora știți că le plac chestii de genul acesta, deși unii n-ar recunoaște că le face încă o deosebită plăcere să se joace și în lumea reală. Că la jocuri pe computer sunt cu toți mari campioni. 😀

(Visited 67 times, 1 visits today)
Cristina

Am comandat o bratara de inox cu ceva insertie de piele ptr iubi… dar se pare ca se misca cam urat site-ul (la a doua comanda de la ei) asa ca …sper sa si vina. Daca nu, iau din alta parte. Ca mai e timp. Ptr mama am un sort de bucatarie de la Beko in care innot (deh l-am primit la o campanie) deci il donez. Ptr tata gasesc eu ceva :))

Cora

Daca tot veni vorba de cadouri, vreau sa fac si eu un cadou tuturor celor care se plimbaresc pe blogul tau Nina(un voucher de reducere de 5% la orice bijuterie din argint din magazinul meu).Sper totusi sa nu incalc vreo regula, chit ca pare un pic a reclama. :))
Scrie CADOU5 in formularul de comanda si asta e – se scade singur.

Cristina

bespecial.ro, mai am reducere 30% dar am renuntat la comanda momentan ca am stat 5 zile sa ma sune. Nu, nu asa se face comert online. O sa iau de la gothica.ro sau din budapesta (ca merg peste 2 sapt)

Sorana

Eu am dat comanda de caricatura (pentru mine si prietenul meu) pe madmada.wordpress.com. Succes, indiferent de cadourile pe care le faceti! 🙂

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.