Ce-am mai scris

Știu că voi credeți că m-am cam lenevit, dar nu e chiar așa, muncesc zilele astea mai mult ca niciodata sau, mai bine zis, în mai multe direcții ca niciodată. Pentru că urmează pentru mine un weekend la fel de plin ca oricare altă zi a săptămânii, am zis că nu-i frumos să-mi las cei câțiva cititori cu ochii în soare, ci ar fi fain să-i trimit să citească ce am scris săptămâna asta prin alte părți:

  • Luni pe mamistie.ro am adus vorba despre bani și copii, un subiect fără limită dacă ar fi să discutăm, de data asta eu am încercat doar să spun că recompensarea faptelor bune e indicată, dar până la o vârstă ar trebui să ne ferim să le oferim premii sau cadouri în bani copiilor noștri.
  • Miercuri am scris din nou despre lectură și copii  pe mamistie.ro.  A fost de fapt un fel de tragere de mânecă pentru mine, fetele au crescut și eu nu le-am dus încă la bibliotecă. 🙁
  • Tot miercuri am scris pentru maibun.ro o pledoarie pentru necesitatea unei mașini de spălat vase. Între timp am și achiziționat una în controversata zi de black friday. Pentru mine a fost la fix, ca să zic așa, reducerea de 130 lei cu care am luat mașina. Aș fi luat-o si fără reducere pentru că-mi trebuia, dar dacă s-a putut așa cu atât mai bine. 🙂
  • Azi a apărut pe mamiștie.ro un prim episod de foileton despre viața cu gemeni, și povestea începe, cum altfel, din ziua în care am aflat că vor fi doi bebeluși. Pe atunci nici nu bănuiam că vor fi două fete. Cucuiete. 🙂

Weekend plăcut vă doresc!
(Visited 102 times, 1 visits today)
ady

sper sa nu te superi. uite aici filialele bibliotecii metropolitane. o gasesti pe cea mai apropiata de voi si poate duci fetele sa le faci permise. vreo 3 zile pe saptamana au program pana la 7. in rest pana la 4 sau 5.
http://www.bmms.ro/biblioteci-filiale.aspx?catId=268&c=3
uite si catalogul. ma rog, unealta pt cautare pt catalog. pot sa ia cartile acasa pt 3 saptamanani, dar daca n-au terminat, trebuie doar sa se duca sa prelungeasca perioada cu inca 3 saptamani.
http://aleph.bmms.ro:8991/F

dupa ce ai scris despre noaptea bibliotecilor mi-am amintit ca in sfarsit am buletin de bucuresti, asa ca am gasit o filiala si mi-am facut permis. si a citit mai multe carti. una, chiar, pe care o cautam de muuulta vreme.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.