Gânduri răvășite

Am gândurile împrăștiate și mărgelele la gât. Am mâinile date cu cremă și cafeaua nebăută. O riglă zace uitată într-un colț al biroului. Oare există și o lume a ei?

Săptămâna a început fără ca eu să pot lua startul odată cu ea și am aflat, în felul ăsta, că lumea se mișcă și fără mine, iar gândurile răvășite nu mă ajută deloc. Cu toate astea, astăzi e o zi foarte importantă pentru mine, așa cum ar trebui să fie toate zilele din viața noastră. Așa aiurită cum mă simt, astăzi  am facut un lucru de care-s tare mândră și pe care cu multă bucurie sper că îl voi duce la bun sfârșit. E un lucru simplu, ba chiar e și micuț, dar e departe de a fi neimportant. Repet, pentru mine.

Hai că scriind  mi se face ordine în minte și am senzația că  încep încet, încet să mă regrupez. Serios vă zic, mă simțeam ca și cum capul îmi era într-o parte, corpul în alta, iar mâinile și picioarele căutau ceva. Acum că degetele se mișcă grațios pe taste , picioarele s-au așezat comod unul deasupra celuilalt, ochii încep să mi se limpezească și mintea să cugete. Nu știu de la ce m-am simțit așa, parcă fără început și făr sfârșit, important e că scriind despre asta, senzația de împrăștiere trece și mă adun bucată cu bucată.

Mărgelele sunt tot acolo și cafeaua s-a mai golit puțin. Deci lucrurile se întâmplă. Sper ca până pe seară să fiu din nou eu, pentru că cei care citesc mai des aici știu că nu ăsta-i felul în care înșir cuvintele pe sfoară, unul pe față, altul pe dos… Oh, asta-i din altă parte, iar eu azi nu lucrez cu lână, ci cu hârtie și carton. 🙂

Sper că voi ați avut un început de săptămână mult mai clar. Al meu e încă un pic de neînțeles.

(Visited 64 times, 1 visits today)
LiaLia

Draga mea, dar ce o fi rău să mai ai și zile cu gânduri împrăștiate? 🙂 Eu în locul tău, în loc să scriu pe blog, m-aș fi dus la o plimbare, aș fi mâncat o înghețată și nu m-aș fi simțit vinovată 😀 Bine, asta spun acum, după ce mă duceam cu capul de atâtea gânduri și planuri și tâmpenii și deprimări, iar acum m-am decis să nu mă mai gândesc mai departe de “mâine dimineață merg la job/școală/stau acasă”. Te pupez tare!

nina

@LiaLia- da, bine ca te-ai fi dus la plimbare fix in timpul programului de lucru. 😀 Sa stii ca am pregatit cu prietena mea Ioana 6 pachete pentru copilasi si vrem sa le trimitem pana de 1 iunie. 🙂 Ma bucur sa aud ca esti bine. 🙂

@Gerhald- dap, in weekend suntem toti foarte organizati. 😀

LiaLia

Draga mea, imediat după serviciu 😛 Mă bucur mult mult de tot că trimiteți pachete, se vor bucura! Sunt și din cei din lista mea cumva? Te pupez tare!

nina

LiaLia- sunt toti 6 din lista ta, o sa-ti scriu un mesaj, stai sa le trimit prima data. 🙂

@cafea_amara- Daaa, mult mai aproape de realitate. 🙂

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.