Ei, acum ai bani! Ce mai aștepți?

Ok, haideți sa lămurim odată chestia asta, că e inadmisibil ca marea majoritate ( adica cca 80% din populația activă a României) să nu facă nimic. Oameni buni, 2% ăștia nu-i dați acum din buzunarul vostru ci, surpriză, i-ați dat deja. Tot ce trebuie să faceți acum e să completați o nenorocită de declarație.  Ei, banii din impozitul plătit de tine pe veniturile anului trecut, sunt acum bine mersi la bugetul de stat și ar putea rămâne acolo. Dar tu ai posibilitatea (mai ai la dispozitie 4 zile, campania se incheie pe 15 Mai) să-ți rupi 2 minute din timpul tău și să:

·         Descarci formularul 230 de pe www.salveazavieti.ro

·         îți treci numele și CNP, îl semnezi și

·         îl trimiți prin poștă sau curier la administrația finaniciară de care aparții.

·         Nu e necesar să atașezi fișa fiscală și nici să completezi suma pe formular

Am dat exemplul cu Salvează vieți pentru că probabil ei au cea mai mare nevoie de ajutor, dar mai sunt și alții. Eu, de exemplu, am direcționat 2% din impozit către Asociația Waldorf, anul acesta. Ioana i-a trimis către o asocietie pentru diabet nou înființată. Fiecare dintre voi știe cel mai bine unde trebuie să-i trimită, numai că spre surprinderea nostră foarte puțini o fac. De ce? Urmărește filmul de mai jos și apoi spune-mi în comentarii că nu ai două minute la dispoziție ca să-ți faci declarația. 🙁

Știi toate cazurile acelea umanitare pentru care dacă ai fi avut și tu bani ai fi donat? Ei, acum ai bani! Ce mai aștepți?

(Visited 40 times, 1 visits today)
Oana

Asta m-am chinuit si eu sa le explic la o gramada, ca banii is deja dati si se duc la stat, adica se pierd daca nu ii donam! Eu am dat cei 2% la o casa de copii din Cj.

nina

@Oana- mai, cat poti sa fii de ignorant sa crezi inca, dupa atata timp, ca cineva iti umbla a buzunare pentru astia 2%? Eu m-am crucit cand am vazut cati nu fac nimic. 🙁

cosovo

Eu i-am donat la o fundatie care se ocupa de copii autisti, avem o colega la munca care are baietelul autist.:((

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.