A fost și piesa de teatru

Copiii m-au uimit.

Așa cum vă spuneam, ieri la școală a fost forfotă mare la clasa a V-a, copiii au prezentat (în sala de clasă, ce-i drept) piesa de teatru Dick Whittington and his cat într-o engleză shakespeare-iană de toată frumusețea. N-am mai vazut nicodată un grup de copii români interpretand o piesă de teatru într-o altă limbă, în așa fel încât audiența (adică părinții și invitații) să înțeleagă perfect ce spun ei acolo.

Doamna de engleză le-a ales excelent rolurile, dând posibilitatea fiecăruia dintre ei să-și etaleze cunoștințele. Au fost doi eroi principali, adică doi Dick, două doamne Fitzwarren, și mule alte personaje.

A fost foarte frumos!

Știu că-s multe poze, dar îmi sunt atât de dragi copiii aștia încât, deși n-au ieșit pozele bune, tot vi le arăt. 😀 Și da, peștii aia sunt adevărați.

(Visited 53 times, 1 visits today)
georges

painea tavalita in ou, in ardeal se numeste bundas kenyer, dupa reteta si numele unguresc. si imi aduc aminte de ea din copilarie si de ceaiul de menta cu miere asociat!

nina

@Georges- cate bordeie… Important e ca-i gustul ala stiut de noi din alte vremuri. 🙂
Asa-i ca ai vrut sa comentezi la alt post? 😀

viatanomada

as vrea sa-i mut pe ai mei toti 3 (la pacht) la liceul bulgar,se zice ca e o nebunie de scoala ce se face acolo,atipic, pe gustul copiilor,10-12 elevi in clasa…….
si mai am o intrebare dar cred ca pe mail mai bine,vorbeai odata de un inel……….cum l-ai suportat?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.