Luni pe fuga

Nu stiu cum se face ca lunea niciodata nu am timp de scris. Of, sunt atatea de facut… Intalniri de la 9.30 si multa munca pe teren.

As fi vrut sa va povestesc cum am fost ieri cu familia la film. Nici nu stiam ca tre’ sa ai 300 de lei disponibili daca vrei o seara la film.  Si macar daca ar fi fost un film misto. Am vazut Harry Potter-Talismanele mortii care a fost, pentru mine cel putin, am un copil caruia i-a placut, o mare dezamagire. Pentru ca trebuie sa stiti ca desi eram oarecum reticenta la seria de filme cu baietelul ochelarist si simpatic, atunci cand am vazut primele parti am fost incantata. Talismanele mortii insa nu mai sunt pe gustul meu si din cate am observat nici pe gustul oamenilor din sala, pentru ca a fost o galagie continua la filmul asta.

Oricum n-am timp sa povestesc. Va pup si sa aveti o saptamana excelenta!

(Visited 72 times, 1 visits today)
nina

@cafeaua_neagra- se putea si mai ieftin dar noi am fost 5 persoane dintre care doi copii. Bilete la film 100 lei, 5 inghetate profiterol 90 lei, 5 meniuri cu floricele si suc la intrarea la film 85 lei, 4 ore parcarea 8 lei, un pachet de tigari 12 lei. Cam astea au fost cheltuielile, deci se putea si mai ieftin. 🙁

RCA Ieftin

Totdeauna cartea bate filmul si in primele parti clar cartea a fost incomparabil superioara, in cazul Harry Potter. E totusi interesant de vazut cum au transpus vizual anumite scene din carte, din partea finala a seriei cu micul varajitor ochelarist.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.