Hearing birds fly

Acum două săptămâni am primit frumoasa veste că sunt una dintre cele trei câştigătoare ale concursului legat de motivul pentru care călătorim, organizat de Lumea mare şi Books- Express.

Premiul consta în alegerea unei cărţi de pe site. Cum eu sunt fascinată de Mongolia încă de pe vremea când jucam Păcălici, alegerea nu a fost aşa de grea.

Aseară când am ajuns acasă, am văzut că-mi sosise cartea. Am văzut în timp ce începusem să mă schimb de haine. Fără cămaşă şi cu pantalonii desfăcuţi la curea am desfăcut  pachetul primit. Am luat cartea în mână şi m-am aşezat, exact aşa cum eram, pe pat. Am citit.

Să fi trecut vreo 15 minute de când stăteam într-o poziţie nu tocmai comodă, cu o ţinută nu tocmai decentă, când în cameră intră una dintre fete. Iulia. Rămâne uitându-se la mine întrebătoare şi-mi spune: “Mami, arăti de parcă s-a oprit timpul…

So, cartea asta îmi va plăcea. Şi am o bănuială că o voi termina înaintea ălora 5 deja începute. 😀

P.S. Vă recomand să citiţi comentariul lăsat de Laura, o altă câştigătoare a concursului. Mi se pare magnifică experienţa trăită de ea. Enjoy.

(Visited 34 times, 1 visits today)
Isolda

Iorga spunea ca “o calatorie echivaleaza cu 10 ani de biblioteca !”
Eu am fost de cand ma stiu ahtiata dupa calatorii…si daca as putea numa’ asta asa face .Si marturisesc ca-i invidiez cu patima pe cei care-si castiga existenta realizand documentare ici si colo ….in lumea asta mare si frumoasa .
No, fiecare cu al lui karma …
Felicitari pt premiu !!!
Esti fascinata de Mongolia zici ? Am un amic de coraçon a carui mama a lucrat ani si ani pt Ambasada Romaniei din Monglia . Daca esti cuminte 🙂 , la o revenire a mea in Ro , te pot pune in legatura cu ei .
Au o colectie impresionanta de picturi , statuete , carti si multe alte minuni aduse de pe acele taramuri .
Mi-ar placea si mie sa vizitez intr-o zi acel colt de lume . Cu siguranta ai ce vedea si admira .

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.