Party de ziua justiţiei

Mâine este oficial ziua justiţiei în România. Adică, aşa ştiam eu, că-i în prima duminică a lunii iulie, acum, cum nu mai e nimic sigur pe aici, s-ar putea ca şi asta să se fi schimbat, dar să nu ne cramponăm de atâta lucru.

Altceva vreau să spun. Probabil că-i undeva vreo petrecere, ceva, cu ocazia evenimentului, petrecere la care neparăt ar trebui invitaţi toţi cei care au avut sau vor avea de-a face cu justiţia. Ar trebui să fie acolo mare aglomeraţie, pentru că dacă pâna acum nu te-ai bagat în seamă cu justiţia, aproape că nu exişti ca persoană publică. Cel puţin aşa-i la noi.

Aşadar, cine credeţi că ar trebui invitat la o petrecere de genul ăsta? Haide-ţi să vă spun eu câţiva:

  1. Adrian Năstase
  2. Gigi Becali
  3. Dan Diaconescu
  4. Traian Băsescu
  5. Catalin Botezatu (client mai vechi, ce-i drept, dar amator de petreceri)
  6. Catalin Voicu (ce dacă-i încă după gratii, merită, zic)
  7. Nuţu Cămătaru
  8. Omar Haissam
  9. ……..

Mai ştiţi pe cineva care ar fi interesat să meargă la aşa petrecere cu ştaif?

(Visited 31 times, 1 visits today)
cafea-amara

Toata clasa politica si ai lor prieteni: de familie, de afaceri…si abia apoi dupa curatenia de primavara,poate, poate se mai incumeta cineva sa se inhame, la a incerca macar, sa duca Romania la suprafata.

dojo

Maine e 4th of July si Macy’s baga la bataie iar niste bani pentru jocurile de artificii devenite deja “regula” pe aici. Astia se pare ca au ce sarbatori. la noi, la cum e justitia de faultata, mai bine ignoram “evenimentul”, nu sa mai si stam ca si capra raioasa cu coada in sus 😀

avemblog.net

Party de ziua justiţiei | toane | admin…

4th of July – sau 4 iulie pentru noi. Ziua Justitiei. Oare cine ar trebui sa o sarbatoreasca la noi? Aflati de la Nina….

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.