Am avut o seară Magnum

Printr-un noroc aproape chior am primit, cu bucurie, intrigare, spaimă și interes,  invitația Cristinei Bazavan la o degustare de înghețată pe întuneric, servită magistral într-un cadru misterios și întunecat, pe care patru fete cucuiete, adică eu, SabinaCorina și Lorena (da, exact, acea Lorena),  l-au luminat în descrieri ale gustului, care mai de care mai pe lângă subiect: Hmm, ciocolată albă, o simt, are un gust deosebit…hmm… și struguri albi… daa, la mine sunt caise, e clar și mentă. Cum, afine? Nu-s afine, sunt prea mari să fie afine…ah! Migdale…îmi plac migdalele.

Înghețata pe întuneric sau Magnumize your senses ne-a fost oferită de Magnum și-o puteți încerca și voi dacă reușiți să ajungeți în zonă la timpul potrivit. 😉

Pe lângă șansa de a mânca o înghețată delicioasă într-o companie selectă, seara mi-a mai oferit câteva surprize mai mult decât plăcute. În primul rând, am descoperit (e un fel de-a spune că eu știam asta deja) în Cristina Bazavan, redactorul șef al revistei Tabu,  o femeie pe cât de fragilă pe atât de puternică, care ne-a povestit printre altele, cum a reușit să-i ia interviu lui Johnny Deep sau,dacă ar fi să ne luăm după vorbele ei, “cum uneori ai noroc în viață“.

In al doilea rând, Cristina l-a obligat rugat să vină la întâlnirea cu noi, pe Mihai Dinu, musical manager la radio Gerrilla, care s-a conformat și sperăm că nu s-a simțit tocmai rău înconjurat de fete. El ne-a  promis muzica pentru fiecare și ne-a trimis, mai repede decât ne așteptam, niște dulcegării muzicale de toata frumusețea. Mulțumim, Mihai!

Seara n-ar fi fost totală, dacă nu m-aș fi întâlnit (finally face to face) cu Corina Georgescu, (te pup, Corina) și cu Sabina Cornovac, o gâzuță de fată cu care am stabilit să facem schimb de înghețată în cursul degustării, dar ne-am lăsat furate de gust și chicoteli și n-am mai apucat. 🙁

Dacă mă întrebați pe mine, a fost o întâlnire pefectă între fete și înghețată, mă bucur tare că de acum mă pot lăuda că o știu pe Lorena Lupu, de care auzisem atât de multe și pe care eram tare curioasă s-o cunosc.

Bineînțeles că am făcut și câteva poze cu care vă las să vă delectați, ca să vedeți și voi cum arată niște fete după un blind date cu înghețată:

Mulțumesc pentru invitație, Cristina Bazavan și Magnum! 🙂

P.S. Știți ce am făcut aseară târziu când am ajuns acasă? Exact, mi-am cumpărat un Magnum. Dacă e bună, e bună.

later edit Tot la îngheţată am cunoscut-o  pe Cristina şi-am vorbit despre tărâmul copilăriei. M-am chinuit mult să-mi amintesc numele site-ului, dar bătrâneţea şi-a spus cuvântul şi n-am reuşit. Noroc cu facebook-ul. Să mai zică cineva că nu-i folositor. 🙂

(Visited 59 times, 1 visits today)
brontozaurel

Din pacate au scos-o pe cea mai buna dintre toate – Magnum Double Chocolate (link cu poza & descriere) 😥 Era singura dupa care eram chiar nebuna. Avea un fel de sos de cioco imediat sub crusta si ala mi se parea super – ador chestiile cu gust intens de cacao.

Magnum White mi s-a parut prea dulce, iar Magnum Classic neutra. Magnum Almond e chiar buna, dar tot nu se compara cu Double Chocolate 😥

Mi-ar placea mult ca Algida sa o reintroduca. Sau sa introduca si la noi gama Cornetto Enigma.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.