Să donăm, dar pentru ce

Cum pentru ce? Nu contează. Ce, până acum a contat unde s-au dus banii din taxe, TVA, amenzi, etc. Nu. Atunci de ce-ar conta unde se duc donaţiile.

Asta-i problema mea. Ce se face cu banii donaţi?

Mult mai corect ar fi fost, si recunosc ca eu m-aş fi băgat să pun un ban, deşi nu am salariu cine ştie cât, dacă mi s-ar fi zis concret:

Dragi români, în urmatoarele 6 luni, daca se vor strange din donatiile voastre 500 milioane de euro, statul se angajează să pună restul si să facă  autostrada Comarnic-Brasov ( ~60Km).

Aş da, în astea 6 luni, 20 euro/lună  pentru autostradă  şi sunt sigură că n-aş fi singurul român care ar face-o, ba poate s-ar găsi unii şi mai darnici decât mine, care ar putea da măcar 100 euro/lună, iar dacă am vedea că s-a realizat ce s-a propus, am pune umărul şi mai abitir  la următorul proiect.

Dar aşa? Pentru ce să donez? Să plateasca ei site-ul eRomania cât nu face? Nu, multumesc.

(Visited 27 times, 1 visits today)
Alex

Eheh… toti am dona, daca nu ei ne-ar fi bagat in asta =)), mie cel mai mult imi place cum base ne o mintit din 2008 pana in campanie ca tara o duce f bine, fara sa mentioneze ca e din cauza catorva imprumuturi mediatizate precar… A si sa nu uitam lafaiala unor ministri ca Udrea and so on…

nina

@Alex- mie imi place cum nu recunosc ei (toti), ca au mintit. Il auzeam pe unu aseara care zicea: “Nu stiam ca asa se va intampla, nimeni nu putea sa prevada asta.” Lasati…

Mihai

Nu donatia e solutia. Furtul mai subtire, sa mai ramana si pentru sosele bine facute, spitale si profesori. Doamna Udrea & Comp sa mai lase si pentru generatiile viitoare, nu trebuie sa isi ia TOATE gentile Vuitton posibile in aceasta viata. Zic ca un dram de modestie nu strica nimanui.

nina

@Mihai- lasa bre ca am vazut-o pe madam Udrea intr-o seara nemachiata citea ceva la o conferinta de presa. M-am mirat, dar m-a lamurit sotul, mi-a pus ca-i intr-o campanie de sensibilizare a romanilor, care trebuie sa fie solidari cu creditele dumneaei. 🙁

Darael

Intrebarea ta este una retorica.

Toti (toti cei care mai gandim singuri si nu suntem indoctrinati pana la tembelism) stim pentru ce sunt donatiile: ca bocii sa fure in continuare, sa devina din milionari in multimilionari iar la urmatoarele alegeri, pe banii donati de noi sa ramana la putere inca 5, 10 sau 100 de ani.

Eu as da bani doar intr-un singur scop: sa mancam coliva la moartea lor. Atat.

Surprize Kinder

Sunt surprins ca nici oamenii care stiu cu ce se mananca online-ul nu inteleg diferenta dintre un site simplu si e-romania. Nu spun ca e ok sa coste juma’ de miliard de euro, ba mai mult as dori sa publice toate costurile defalcate pe lucrari, dar daca s-ar face ceea ce au promis atunci e logic sa coste foarte mult, pentru ca nu orice adolescent care stie fotoshok si pehaspe e in stare sa faca asa ceva.

nina

@Surprize Kinder- eu nu zic ca intentia nu-i buna, dar nu acum, si nu numai din cauza ca nu sunt bani ci si din cauza ca 80% din populatia romaniei nu va stii cu ce se mananca si la ce foloseste asa ceva. E ca si cum omul nu are curent electric si tu ii facu cadou un WII. 🙁

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.