O vară perfectă

Deşi n-a început deloc aşa, presimt că lucrurile se vor schimba curând şi vara va căpăta şi pentru mine sensul corect. Mi-am făcut nişte planuri de care ar fi bine să ma ţin dacă vreau ca la sfarsitul caldurilor sa mă declar mulţumită. În primul rând aştept vacanţa picelor, pe care le voi duce cu mare bucurie (pentru ele) la ţară, la bunici şi profitând de asta fiecare weekend voi zbura din Bucuresti cam începand de joi şi pana înspre luni. Nu-i aşa că sună bine? Cel puţin pentru anul ăsta. Pentru că la anu….

Aşa zic de vreo zece ani încoace, lasă că anul ăsta trag tare şi la anu’ îmi fac un concediu lung, frumos, odihnitor. Dar nu-i aşa, în fiecare an, bag seama că se întâmplă câte ceva, se ivesc chestii, se întamplă lucruri şi scenariul cu concediul se cam repetă. Aceleaşi 5 zile maxim petrecute la noi sau la bulgari pe nisip,  încheiate invariabil cu: “asta a fost anul ăsta, dar  la anu’ mergem sigur cel putin o luna în vacanţă, într-un loc pe care nu l-am mai văzut niciodată“.

(Visited 77 times, 1 visits today)
mihai

Prima mea vacanta adevarata, adica concediul de 15 zile lucratoare in vara a fost … anul trecut, dupa vreo cincispe’ ani de tras pe cartea de munca. Cred ca ar fi ideal sa o poti sparge vacanta in 2 saptamani mare + 2 saptamani munte apoi + 2-3 zile inainte si dupa … pentru “reveneala” 🙂
Poate ati fost tu, dl Costea si Junioarele aici: http://3.ly/6gHQ , poate nu.
Daca nu s-a intamplat ti-l recomand cu mana pe inima, pleci de miercuri si te intorci luni, cu bateriile foarte pline. Singura conditie necesara: sa nu fi alegica la … pastrav.

dojo

Draga mea, e bine si asa. Apucati sa va relaxati cateva zile si sa se bucure junioarele de schimbarea de peisaj. Noi am avut prima vacanta cum trebuie acum 2 ani (vreo 3-4 nu am mers mai niciunde). Anul trecut l-am inceput vreo 4 zile tot in Croatia si am revenit acolo in toamna (septembrie, la ei e inca vara). Doar anul asta am facut-o lata cu plecarea in State, dar asta chiar n-a fo’ planificata. Probabil anul viitor vom sta prin tara, ca mai si muncim 😀

Sa aveti o vacanta superba cu muuuuult soare 😉

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.