Mami…am terminat clasa a IV-a

Miercuri au facut toata dupamiaza cumparaturi impreuna cu doamna invatatoare. Joi au avut banchetul de sfarsit de clasa a IV-a, cu muzica, dans, glume si pareri de rau. Deja pareri de rau.  Si sunt asa de mici daca ma intrebati pe mine.

Le-am intrebat daca pot veni la banchet si eu si mi-au raspuns ca parintii nu sunt invitati, banchetele sunt pentru elevi, nu pentru parinti. Cred ca au drepatate, nu-mi amintesc sa fi venit mama cu mine la niciun banchet sau seara distractiva, ca asa se numeau pe vremea mea. 😀 A fost atata tevatura pe ele, cu ce sa se imbrace la banchet, ce pantofi sa-si ia (nu aveau oricum decat o singura varianta), cum sa-si faca parul, etc. Pana la urma le-am multumit pe amandoua si au fost incantate de tinutele lor. 🙂

Ieri au avut si serbarea de sfarsit de an cu spectacol si inmanarea premiilor. Copiii talentati din scoala au sustinut in fata noastra un spectacol de doua ore intr-un soare insuportabil. La nici 200m de scoala, primaria detine un club cu o sala mare de spectacole care sta in cea mai mare parte a timpului goala. Cat de greu ar fi fost sa permita desfasurarea serbarii asteia in sala? Insa nu-i acuz de nimic, s-ar putea ca, conducerea scolii sa nu gandeasca asa departe si sa tina, din traditie, premierea in curtea scolii.

Cand am ajuns ieri acasa, Sonia, cu o fata pleostita (o fi fost si de la soare), mi-a spus uitandu-se la diploma si la carti, mami… am terminat clasa a IV-a. 🙁

A venit vacantaaaaaa!

(Visited 690 times, 1 visits today)
viatanomada

Felicitari si lor si noua!Si la noi a fast aceeasi chestie cu spectacolul si premierea,nu stiu cu ce gandesc oamenii astia,si era un loc destul de mare cu iarba si umbra langa locul “special” pentru festivitate,ar fi avut loc toata scoala,dar nu s-a putut.Am reusit sa iritam directoarea cand am luat clasa si am trecut-o la umbra(clasa I) tot nu a intteles nici cand au ramas doar ultimii parinti si elevi care trebuiau premiati pentru ca restul au cedat fizic si nervos.In rest toate bune,carti de citit,teme din greu si speram vreo 3 saptamani la mare in care sa uitam de toate relele din lume.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.