La Toy Story 3 in trei

Ieri, dupa o binemeritata baie in piscina gomflabila din curte, mi-am luat mandrele si la invitatia fetelor de la Hotcity si Forum Film (cei care aduc filmele Disney in Romania) am plecat la Afi sa vedem in premiera Toy Story 3, povestea jucariilor care prind viata si vorbesc, se indragostesc, se cearta si se ajuta. Eu nu sunt fun desene animate, dar nu pot spune acelasi lucru despre copiii mei, care au primit invitatia cu mare bucurie si abia au asteptat sa ajunga la locul distractiei, mai ales ca acolo le asteptau Buzz si Woody, doi dintre eroii productiei, veniti special de peste mari si tari.

Am fost  mai intai la un magazin de jucarii de unde am cumparat jucarii pe care cu mare drag le-am daruit pentru campania “O jucarie pentru un zambet“. Stiti ca exista copii care n-au avut niciodata o jucarie a lor? Toy Story si revista The One desfasoara pe tot parcursul lunii iunie aceasta campanie, in care fiecare copil poate dona din jucariile pe care le are acasa. In fiecare Cinema City din tara exista in perioada asta standuri de colectare a jucariilor.

Odata ajunse la zona Toy Story din cadrul Afi Palace Cotroceni, Sonia si Iulia au vrut (ca orice copii) sa dea mana cu personajele si sa-si faca fotografii cu ele.

Dupa un pic de zbenguiala prin zona, fetele s-au imprietenit cu Mara, nepotica Liei , venita hotarata sa exploreze imprejurimile si sa vada un film animat pe gustul ei. 🙂

Fetele s-au fotografiat apoi ca niste VIP-uri la intrarea in cinematograf (ele si cireasa) si-au pus ochelarii pe nas si i-au vazut din nou pe Woody si Buzz veniti in sala de data asta.

In concluzie, am avut o seara excelenta ( era super-excelenta daca era si tati cu noi), fetele s-au distrat de minune, iar filmul mi-a placut pana si mie. 🙂 Filmul e haios si merita vazut, iar cand plecati spre cinema nu uitati de jucarii. Daca ati fi vazut fetele copiilor care puneau cu manutele lor jucariile in locurile amenajate…

(Visited 74 times, 1 visits today)
LiaLia

Hihihih, ce drăguțe suuunt 🙂 Mi-a părut tare rău că nu i-am prins și noi pe Buzz și Woody varianta mare, că sigur i-ar fi plăcut și maimuțicii de Mara 🙂 Ce fețe geniale au cu ochelarii! Sau locolalii cum spune ea, de ne-a băgat pe toți în ceață până am înțeles la ce se referă :)) Și fetele tale sunt foalte găguțe, da? 😀 Vă pupez pe toate!

nina

@LiaLa- aha, de la dragute, acum am inteles, oricum lor li s-ar fi potrivt si gagaute. :)Cat despre topoganul de piatra, te rog frumos, s-a urcat copilul? S-a urcat. A coborat? A coborat. Vezi, aproape ca s-a dat. 🙂

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.