Să trimitem copiii în tabără

Ştiţi fapte bune -fapte rele, nu-i aşa? Ei, eu făcusem blogul ăsta aşa, pentru a face o diferenţă între faptele bune şi cele rele şi a trage apoi concluzia logică, credeam eu, că faptele bune îs mai multe. Din lipsă de timp şi poveşti de la voi, dar şi de la mine nu am mai publicat nimic acolo de ceva vreme, dar asta nu înseamnă că nu putem încă face fapte bune şi nu putem contribui cu ele la  o campanie deosebită: faci o faptă bună, o înscrii pe siteul http://cardsofjoy.heidi-chocolate.com/ şi pentru fiecare 250 de fapte bune, Heidi trimite în tabară un copil talentat, care nu a mai fost niciodată într-o tabară şi nici nu şi-ar permite una.  Nu trebuie sa cumperi ciocolata, ci doar să faci o faptă bună.

Proiectul, numit „Cards of Joy”, e iniţiat de Heidi şi este derulat exclusiv online. Eu am publicat deja acolo o fată bună, sper să o faceţi şi voi, nu vă costă nimic şi puteţi ajuta oameni. Mi se pare o idee foarte mişto, pe de o parte ne pune pe noi la muncă (e musai să faci ce faptă buna pe care s-o povesteşti)  şi pe de altă parte  bucură  câţiva copii care n-au fost nicidată în tabară si pe care îi puteţi vedea aici.

Deocamdata sunt scrise doar 282 de fapte bune, deci un singur copil pana acum pleaca in tabara.

Hai ca putem mai mult! Spor la fapte bune!

P.S. cand o sa vrei sa-ti postezi fapta pe site, vei avea nevoie de un cod. Daca vrei sa continui lantul din care fac si eu parte, te rog sa introduci codul asta 2675811756, daca vrei sa iti incepi propriul lant, solicita un cod nou.

(Visited 68 times, 1 visits today)
Isolda

Am trecut in revista cateva comentarii ale unor ” faptuitori” si mi-am dat seama ca nu degeaba-mi castigasem odinioara porecla de Robin Hood .
Pe vremuri , imediat cum x sau y cadea intr-un necaz , cum hop apaream eu, sa-l “salvez” .
Din pacate insa , desi n-am asteptat nicioadata vreo recompensa sau multumire din partea nimanui totusi unii dintre cei ajutati asa au crezut de cuviinta sa-mi raspunda cu niste “palmi” atat de zdravene incat , incet-incet , m-am cam debarasat de obiceiul de-a fi bunul samaritean .
Nu-mi place insa sa vb despre aceste episoade si consider ca o fapta buna , ramane o fapta buna, doar daca este anonima si nu astepti lauri.( dar macar sa nu-ti iei suturi 🙂 )
In plus, de ceva timp , asa cum spuneam, m-am cam lasat de acest obicei si n-am mai facut nicio fapta buna demna de luat in seama.
Daca zici insa ca asa pot ajuta 1 copil….voi cugeta si voi purcede cumva….la drum .Trebuie sa fie o fapta recenta , banuiesc .
Interesanta campanie ! sper totusi sa aibe efectul scondat.

Isolda

Se cer prea multe detalii pt a te inscrie . nr tel , adresa e-mail, nr de la pantofi , cati dinti ai in gura etc .
Shit ! si tocmai facusem si eu , prima fapta buna din ultimii 20 de ani 🙂
Nu-i neaparat ceva extraordinar, fabulos , nemaiauzit , nemaipomenit dar oricum ….cat de cat de bun simt .
Acum ce fac ?? caci eu sufar de paranoia asa de felul meu si nu-mi place sa-mi mazgalesc datele personale pe toate gardurile .

nina

Ah, ce rau imi pare, baga si tu un telefon fictiv si fa-ti o adresa de mail speciala pentru conturile astea facute pe diverse site-uri. Cred ca cer toate astea pentru a preveni tot felul de oameni care toarna fapte bune fictive.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.