Pestele trece prin stomac

Azi mi-e foame. Adica in fiecare zi mi-e foame dar azi am de ales pentru ca sunt acasa. Fac peste, bine condimentat, la gratar, o salata verde facuta ca la mama acasa si limonada cu miere. Asta-i felul doi. La felul unu avem o ciorba de fasole din cea mai buna, facuta cu mare maiestrie de mama.

Cine m-a pus sa vorbesc despre mancare? Stau, ma uit la gratar si ma intreb daca asta-i raiul. Muzica imi canta de undeva din spate, glasurile copiilor se aud de pe terasa, Sorin stropeste florile si eu scriu.

Mi-e foame, ma duc sa intorc pestele pe partea cealalta si sa aduc mujdeiul. Nu v-am spus de mujdei? N-ar putea sa lipseasca, mai ales ca avem aici oameni inebuniti dupa peste cu mujdei. Nu v-am spus de oameni?

 Ei, nu v-am spus eu multe dar ar insemna sa ramanem nemancati si vorba ceea, totul trece prin stomac, dar abslut totul, chiar si pestele…

(Visited 77 times, 1 visits today)
Isolda

Deci voi nu munciti astazi ! frumos sa sade 🙂
Pofta mare dar totusi…..nu mai scrieti oameni buni despre mancare, unii-s mai pofticiosi si-i apuca lesinu’…..

nina

@Isolda- aha, lasa sa mai lesine si altii ca si eu am lesinat de multe ori cand vedeam mancare si eram la birou. 🙁

@Mihai- sper ca totusi ai fost bland… 😀

cristi

neah .. bine ca ai zis de peste ca nu prea mananc… iti mai aduci tu aminte cand ai zis de rosii pe gratar cu usturoi? Ce pofta mi-ai facut atunci … 😀 dar pana la urma am mancaaaaat si eu!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.