10 minute

Azi mi-am propus să scriu un articol în maxim zece minute.

Atât am la dispoziţie între două treburi urgente (la mine ori sunt urgente ori nu sunt :D). Vreau neapărat să scriu ceva acum pentru că nu voi mai avea prea curând alte zece minute libere şi ţin să vă spun că am trecut cu mare bucurie la sandale. 😀

Mai am nouă minute şi mă gândesc să vă mai spun şi că mă gândesc din ce în ce mai tare la concediu, nu la două trei zile libere ci la un concediu adevărat de cel puţin trei săptămâni în care să am timp să respir. Adică să respir la liber. Ne gândeam în iarna ca  anul ăsta să ajungem la Disneyland în Paris dar dacă mă întrebaţi acum, cred că nu ajungem nici până la Constanţa. 🙁

Mai sunt 7 minute şi am timp să iau două guri de cafea, să sun acasă să văd dacă au venit fetele de la şcoală, azi nu fac decât două ore pentru că dau cei mari testrea naţională…. Gata am vorbit.

Hmm, mi-am adus aminte în timp ce scriam ca mi-am uitat mâncarea acasă, adică o bucată mare de pizza, făcuta cu mâinile mele aseara.  Şi ce bună era… acum iar o să mă uit lung la blogul lui Hădean şi-o să mănânc o eugenie.

Hai că aproape mi-a trecut pauza şi trebuie să beau şi două pahare de apă, că tre’ să fac cumva norma de 4l pe zi.

Să aveţi o zi de marţi cât mai frumoasă! E marţi azi, da?

(Visited 39 times, 1 visits today)
nina

@Stranger- hahaha, ce amuzant esti, salariu il iau pe fix ce lucrez,imi stabilesc singura pauzele, poate din cauza asta sunt si asa scurte. 😀

mihai

daca e marti or fi trecut cele 3 ceasuri rele ? 🙂
subscriu la parerea lui Cosmin: Prater-ul e super, n-o sa mai scoti fetele de acolo.
Fotografiile nu sunt foarte inspirate http://3.ly/hfuo dar era toamna si eu fotograf-incepator 🙂

Isolda

1) Parisul e naspa rau ( asa cum e el astazi, nu cel din amintiri )murdar, plin de cersetori si infractori . Disneyland insa e super. Poate si pt ca se plateste bilet de intrare nu gasesti acolo tot felul de urangutani pe 2 picioare . E scump insa merita cu prisosinta fiecare cent lasat acolo .Sper sa ajungi cu pustoaicele tale . O sa va placa .

2) Hadean e pericol public .:)Are maini magice omul ala si cred c-ar putea fi cu succes bucatarul personal al unui rege .
Am un amendament insa….ar trebui pus un avertisment pe blogul lui, ceva gen ” daca n-ai stomacul plin nu accesa acest site . risti sa lesini de pofta !!!”
Mda….si chiar vb din proprie experienta .:)

nina

@Isolda- nu a disparut ci a luat doar calea gresita (a intrat in spam). 😀
Hai sa nu mai vorbim de mancare ca-i tarziu si incerc sa ma tim de-o regula. 🙁

Ruxi

Cum reuşeşti să bei atâta apă? Eu tb să beau 2l dar nu pot. zău.
Eu am trecut la opincuţe, cipici sau cum le-o zice.
Pardon, balerini, mi-am amintit. 🙂

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.