Scopul tuturor actiunilor noastre este in general placerea

Acum cateva zile va spuneam aici ca am facut o simulare de shopping si ca acum am cod, ce-mi va deschide cine stie ce usi prin magazinul virtual al @5minutedeplacere. Mai ziceam eu si ca-mi golesc mintea de el pana la lansare, respectiv maine, 19 martie, dar n-a fost chip, am intrat zilnic pe acolo, am tag-uit intruna produse. Sunt acum peste 60 si e aglomeratie, nu guma.

Iubitoare de fotografii cum ma stiti am pus ochii din prima pe rama foto carusel care mi-e foarte draga si care ar mai rezolva din problemele mele cu spatiul destinat expunerii pozelor. Tot la capitolul asta mi-a mers la suflet si suportul asta pentru bijuterii care ar merge excelent langa papusile mele de portelan  si cei mai important, ar face ordine in margele, lanturi, amulete si alte bijuterii lungi si greu de tinut in frau.  Numai de le-as gasi si  pe adevaratul magazin de shopping nu doar in simulare.

Deh, nu-i usor sa pastrezi doar pentru tine ceea ce place multora, asa ca va spun, mai e timp doar pana maine sa faci si tu rost de cod (pentru asta doar adaugi ca prieten  @5minutedeplacere , iti alegi ce articol iti place si-l tag-uiesti) iar atunci cand se va deschide cu adevarat magazinul de shopping 5minutedeplacere.ro incearca sa fii pe faza.

Si nu uitati, in toate lucrurile vietii veti afla placere, daca stiti cum sa le gustati. 😉

(Visited 49 times, 1 visits today)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.