Portofoliu

Aseară am fost la şedinţă cu părinţii. 🙁

Printre altele am aflat că toţi copiii din clasă (ok, unu sau doi nu se încadrează aici) au probleme cu portofoliu. Acesta, pentru cei dintre voi care nu ştiu, înseamnă o mapă în care copilul îşi păstrează toate fişele lucrate la diverse materii, gen română, istorie, geografie, ştiinţe. Fişa, de exemplu pentru Ştefan cel Mare,  e o foaie pe care copilul scrie câteva lucruri despre domnitor, lipeşte două fotografii legate de vremea respectivă, o biserică, un portret şi cam atât.

Mapa asta copiii trebuie să o aibă la ei de fiecare dată când au materiile respective, adică în fiecare zi. Ia ghiciţi! Nu prea se întâmplă asta. Cel puţin caprele mele uită tot timpul portofoliul  acasă. Şi ce se mai chinuie la fişelea astea pentru că-s dese, sunt zile în care au de făcut şi câte două. Pentru ca mai apoi să le uite acasă. 🙁

Când m-am întors de la şedintă, BTW, Sonia mă întrebase înainte să plec la şcoală: “Mami, cât de supărată crezi că o să vii de la şedinta asta?“, primul lucru pe care l-am făcut, a fost să le rog sa-mi arate unde sunt portofoliile lor.

Iulia l-a căutat ceva timp şi până la urmă mi l-a arătat, lipseau  doar câteva fişe de asemenea rătăcite prin alte părţi. 😀

Sonia însa…nu-l găsea şi pace. L-a căutat până începusem şi eu să mă îngrijorez că a dispărut portofoliul copilului. Într-un final îşi aminteşte că l-a pus, cum altfel, în ghiozadan. Deci da. În sfârşit a fost şi el odată la locul lui şi atunci nu-l mai găsea.

Deh, nu mă mai miră nimic.

Sursa foto

(Visited 128 times, 1 visits today)
xyz

Un mic bump :

‘La căutat până începusem şi eu să mă îngrijorez ‘

You might wanna change ‘La’ into ‘L-a’ 😀

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.