Vreau şorici

sorici1Dacă acum douăzeci de ani, pe vremea asta tăiam porcul (de fapt eram pe strazi la revolutie), acum nici vorba de animal in familie. Da’ nu-i nimic, că mergem la supermarket şi ne luăm di tăti. Numai că trebuie să fiţi de acord cu mine că soriciul cumpărat nu-i la fel ca ăla pârlit de tata. Şi mie imi place şoriciul.

Într-o iarnă am mancat cred ca jumătate de porc. Doar şoriciul, evident. Aud chestii cum că ţi se apleacă, că îţi vine rău, că nu-i bine să mănânci mult. Vorbe. Sunt chestii care-mi fac si mie rău (de exemplu munca 😀 ), dar şoriciul niciodată.

Cel mai mult îmi place să-l tai feliuţe subţiri, să-l curăţ de grăsime şi să-l dau cu sare, iar apoi să-l mănânc tacticos în timp ce citesc, mă uit la un film sau desenez. Ah, ce poftă mi s-a făcut….

Acestea fiind spuse, de unde fac eu rost de şorici bun anul ăsta?

Sursa foto

(Visited 2,049 times, 1 visits today)
Nicu

Sfaturi si rugaminti

1 Sorici bun in hala la Obor.Exista sorici facut clasic, adica cu paie. Acum ca tot esti in vacanta poti sa faci un drum.

2. Schimba poza de acolo si pune una cu mine.Conform discutiei de ieri, eu sunt dealerul de sorici 😀

3. Nu uita de sare mare 😛

4. Vino diseara sa ne pupam ca ne mai vedem abia peste un an.

Ruxandra O.

SI mie imi place raaaau soriciul. Am pus-o pe mama in week-end sa imi aduca de la o colega de serviciu.

Si oricum azi ma gandeam sa ma duc sa mai cumpar nitel, ca deh, nu numai mie imi place.

nina

@Malve- cred ca ma duc maine la Obor. 🙂

@Arhi- asa am apucat de copil. Pe vremea aia era doar ceva bun de mancat, nu-mi faceam probleme de genul “de unde provine” si acum orice-as face, tot imi place. 😀

@Ruxandra- hahhaha, si eu ma gandesc sa iau mult, mult. 🙂

Petru

Si eu votez pentru soriciul de porc. 🙂 De gasit, cred ca prin supermarket, dar vorba ta, nu cred ca ala are gustul soriciului de porc crescut in batatura casei.

nina

@good girl- ma bucur ca v-ati distrat. Eu am ajuns acasa si am avut “placuta surpriza” sa se ia curentul si sa nu revina decat azi la 16.00. 😀 A fost de vis….

@Malve- 🙂

cruela de vila

obor taica!
se mai gaseste la piata norilor da te seaca de bani!
daca stai in dristor sau pe aproape iti zic io o macelarie cu preturi umane si soric perpetuu 9 adica mai tot timpu anului)
si mai gasesti la piata salajan in hala…
sper ca deja ai gasit!
😉

lilisor

Eu n-am gasit soric, nici macar la piata. Cred ca s-a vandut rapid. Desi mi-a promis cineva ca-mi aduce, dupa ce taie porcul, pana la urma a uitat de mine. Si mi-e asa de pofta … 🙁
Sa va fie de bine, chiar daca a trecut ceva vreme de la “ospat”.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.