Buna dimineata la Mos Ajun!

Buna dimineata la Mos Ajun si maine cu bine, la Mos Craciun!

Vine Craciunul. Atat am vorbit despre el, ca nu-mi vine sa cred ca-i aproape gata sosit si va trece mai repede decat vom avea noi timp sa mancam sarmalele din oala mare, toba si piftia.

Nimic nu se compara insa cu asteptatrea copiilor. Il asteapta pe Mos, parca pe masura ce trec anii, cu asteptari mai mari. Ma intreaba la ce ora vine Mosul, vor sa doarma sub brad, isi fac planuri inchipuindu-si cum s-ar juca daca primesc nu stiu ce jucarie… 😀 Ieri le-am prins cu ultima gaselnita in materie de asteptare. Au gasit un site care le spune cat mai e exact pana vine Mos Craciun si ce face el in momentul asta. Vreau sa va zic ca verifica din  zece in zece minute starea lucrurilor, accesand site-ul cu pricina. Daca nu ma credeti, verificati.  

Pana si eu astept cu mare drag sa le vad fețele in momentul in care vor gasi cadourile sub brad. Nici nu mai contreaza de unde a pornit obiceiul asta si cat va tine, important este ca noi il traim cu intensitate, cu bugete mai mici sau mai mari de la un an la altul.

Abia astept sa-mi spuneti, azi ce va doriti si maine ce v-a adus Mos Craciun. 🙂

(Visited 168 times, 1 visits today)
nina

@Surprize Kinder- Craciun fericit si tie! 🙂

@Coana zoitzica- Eu deja am doua kg de sorici. De fapt, cred ca mai am doar unul. Nu-i nemaipomenit, dar macar i-am simtit gustul. 😀

nina

@Malve- daca ai fost cuminte, primesti cu siguranta.
Nu vreti sa stiti cum fac fetele in jurul meu. Sa le spun macar cu ce litera incep jucariile pe care le vor primi….

ivory

“Ieri le-am prins cu ultima gaselnita in materie de asteptare. Au gasit un site care le spune cat mai e exact pana vine Mos Craciun si ce face el in momentul asta.”

Absolut delicios!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.