Azi sunt trista

Nu ma intrebati de ce. Sper doar sa-mi treaca, sau mai bine zis sa uit macar in perioada sarbatorilor, pentru ca apoi sa vad in fiecare zi urmarea trista a intamplarilor din zilele astea.

Am aflat doua vesti rele. Daca de una ma pot detasa mai usor, pe cealalta nu o pot trece cu vederea. Nu pot. Am ceva pe suflet.

Nu, nu mi s-a intamplat nimic mie sau alor mei, dar nu-i bine deloc. Lucruri vechi pe care le stiai acolo, dispar acum. Adica, se intampla chestii la care nu m-as fi asteptat sub nicio forma. E ca atunci cand afli ca cei mai buni prieteni ai tai (un cluplu) se despart. Aia despre care credeai ca-s cuplul perfect, ca toate le merg din plin si catre care ne uitam uneori cu invidie, ca prea le-a fost dat lor totul, dar pe care ii iubim si ne dorim ce-i mai bine pentru ei.  Acum nu-i cazul, dar cam asa ma simt. Si daca afli asta in prag de sarbatori e si mai rau.

Ani multi, ani frumosi,  cu bucurii si cu necazuri sunt stersi acum cu buretele pentru niste vorbe. Vorbe spuse la nervi. Pacat!

Daca nu ati prins firul, nu va puneti intrebari cu privire la capacitatea voastra de intelegere, nu-i de la voi, e de la mine. Gandurile mele nu prea au logica in momente din astea.  🙁

Hai luati si cititi pe scurt ce-mi doresc pentru 2010.  🙂

(Visited 75 times, 1 visits today)
nina

@good girl- e am aflat abia de dimineata si am “oprit-o cu pieptul” cum s-ar zice. 🙁 Am citit la tine, dar n-am avut idee despre ce vorbesti. 😀

nina

@Malve- din pacate nu numai. Daca ar fi fost doar asta, dar nu-i. Insa ce spui tu poate sa-mi dea de gandit. Peste 20 de ani s-ar putea ca ziua asta (21.12.2009)sa nu mai conteze asa mult. Multumesc! 🙂

Nicu

Pe mine in cazurile de genul asta nu ma doboara situatia in sine, ci faptul ca oamenii (nu particularizez) aleg sa pozeze in peroane fericite si nu aleg sa vina la prietenii pe care-i iubesc si pe care-i respecta si carora sa le spuna ” bai noi avem o problema”
Trist 🙁

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.