Paris, je t’aime!

N-am fost niciodată la Paris, deşi ascult RFI Romania de câte ori am ocazia.

Ce credeţi că am aflat zilele  astea când radiourile se întrec care mai de care în concursuri cu sunete secrete şi bilete la filmul cu Michael? Ei bine, s-ar putea să plec la Paris.  Nu singură. În caz că dă norocul peste mine voi pleca însoţită, de soţ.
(aici aş fi vrut să pun o fotografie, dar întâmpin ceva probleme tehnice, aşa ca ati face bine să vă imaginaţi un turn Eiffel luminat feeric noaptea) 😀

Mai am un singur pas de făcut pentru a câştiga excursia asta. Trebuie să ascult zilnic RFI International si sa aflu cuvantul cheie al zilei. Dacă nu-s atentă la radio mai pot afla cuvântul şi de pe site-ul lor www.rfi.ro unde e musai sa fie bolduit cuvâtul căutat. V-am pierdut? Hai că nu-i greu. Trimit în fiecare zi un mail care să conţina cuvantul cheie la concurs@rfi.ro sau completând formularul online de pe site-ul lor.

Care dintre noi, participanţii vom fi mai perseverenţi şi vom găsi mai multe cuvinte cheie, ala are mai multe şanse de a fi in finală.

Concursul se desfasoara in perioada 19 octombrie – 13 noiembrie 2009, in intervalul orar 7.00 – 18.00 si pe internet.

PREMII Premiul I:  o excursie pentru doua persoane la Paris care include: transport cu avionul Bucuresti – Paris – Bucuresti, cazare  in Paris la Hotelul Beaugrenelle in camera dubla cu mic dejun inclus si doua carduri de acces in muzeele din Paris. Plecarea la Paris se face in data de 26 noiembrie 2009, iar intoarcerea la Bucuresti in 29 noiembrie 2009. Doua premii speciale: se acorda cite un premiu special celor doi finalisti care nu au cistigat premiul I. Valoarea totala a premiului special este de 249 RON si consta intr-un mp3 player 4 Gb Sony.

Detalii suplimentare aflaţi,  desigur, ascultând RFI Romania pe 93,5FM în  Bucureşti, 97.9 FM în Iaşi , 91.7 FM la Cluj , Craiova 94 FM si Chisinau 107.3 FM.

Mult succes şi vouă şi ne vedem la cafeneaua aia mişto, colţ cu Luvru. 😀

(Visited 22 times, 1 visits today)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.