Oameni


Boyzone-Father&son

Fara nicio legatura cu melodia, va spun ca mi-e lene de mor. La job e o gramada de lucru si noroc ca-mi place ce fac ca altfel nu stiu cum as rezista.

Pentru ca traficul dimineata e din ce in ce mai aglomerat (ca in vremurile bune as spune 😀 ) am timp sa ma uit la oameni. Ma uit la ei si-mi inchipui povesti.

De exemplu, azi am vazut cum coboara din tranvai o fata inalta, subtire, cu parul lung si o fata draguta. Purta o geaca scurta pana-n talie, o bluza/rochie care-i acoperea fundul, dres si cizme. Nu-i statea rau, dar se vedea ca fata nu era tocmai in apele ei, intrucat isi tragea intruna de, hai sa-i zic rochita care se incapatana sa se ridice. Geanta nu era nici mica nici mare, dar ieftina.

Mi-am imaginat asa:

Fata este angajata de putin timp intr-o firma  in care vrea sa promoveze rapid. N-a luat inca primul salariu. A vazut ca secretara sefului e imbracata cu fuste scurte si se bucura ca e voie sa vii imbracata asa la job. Si-a pus in cap ca la chenzina sa-si ia o fusta noua si o geanta, neaparat o geanta buna. In timpul asta vrea sa invete cat mai multe si sa cunoasca oameni importanti. 😀

Daca merge pe drumul asta, are toate sansele sa ajunga intr-un an doi intr-un post la  PR sau HR  la o firma importanta.

P.S.- Nu ma bagati in seama, delirez…

(Visited 80 times, 1 visits today)
Darael

Corectie: fata este deja in acel post. Si stie ca hainele nu sunt importante, oricum sta fara ele in momentele “importante” ale carierei….

Mi-a placut visul tau, oricum.

ioana

bai fratele meu pe care nu-l am, eu nu mai inteleg, ca daca pana si tu, bre nina. ce s-a intamplat cu dorinta de a te face medic, biologist marin, astronom, contabil, croitor, pieton, somer sau vanzator de ciocolata? toata lumea lucreaza acum in hr, pr, ru, plm, e freelancer, manager, agent si blogger. aproape ca m-a demoralizat visul tau.

nina

@Nicu- abia astept ziua aia, numai de-as fi in pantaloni. 😀

@darael- zici ca deja e in postul acela? eu tot mai speram la o evolutie pentru ea. 🙂

@ioana- nu-i vina mea ca fata aia nu avea alura de biolog, dar maine ma concentrez pe asa ceva.
Neant se cheama protectia anti-spam.
😀

coana zoitzica

bine punctat ioana, dac anu esti pr, hr, ru si alte combinatii de litere, esti nimeni…ai naibii “nimeni” astia, cum muncesc ei ca prostii pe plantatie sa-i dea o paine si lu pr, hr, plm 😀

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.