De luni

doiDin nou vreme urata (pentru voi) din nou stare misto (pentru mine).

Mai nasol este ca am muncitorii in curte si nu pot lucra pe ploaie. Astia de la meteo au zis ca vremea se strica de miercuri. 😀 Acum asta e, cum ne-o fi norocul, bine ca e gata fatada. Acum suntem in faza “Pe afara-i vopsit gardul, inntru-i leopardul!”

Ok, lasand asta la o parte, ne-am bucurat ieri de poate ultimul weekend cu caldura din toamna asta. Am fost in parc la IOR si am zis ca stam o ora. Insa acolo timpul trece altfel si fara sa ne dam seama de timp, am petrecut trei ore excelente, in natura. Ce daca aveam un mare teanc de rufe pentru calcat? Ia sa vedem, moare cineva ca n-am calcat eu rufele ieri? Nu, cel mult, intarzie cineva la scoala, pentru ca mami dimineata calca de zor la uniforme si camasi. :

Sa aveti o saptamana excelenta!

(Visited 44 times, 1 visits today)
nina

@brontozaurel- eu nu, mai ales cand stau undeva inauntru, privesc ploaia si nu simt frigul.

@mRcosmin- lasa, ca daca e rau afara, stai in casa si chiar te odihnesti in astea ultime doua zile de concediu. 😀

ionescum

Super zi de luni;culmea, la pod la IKEA azi nu am stat ca de obicei,muzica e placuta si am chef de condus,rufele asa cum spune Nicu,pe umerase maica,e mai simplu pentru mine,iar cu renovarea nervi de granit(eu n u vreau sa-mi amintesc ce-a fost…..)

nina

@Nicu- pai tu ai macar idee cam cate rufe sunt la mine? N-am maica atatea umerase, dar stai sa ma vezi, poate-mi iau. 😀

@Ioana- mie de obicei nu-mi place lunea dar azi a fost misto. 🙂

@ionescum- pasajul a fost liber pentru ca s-a anuntat inceperea nu stiu caror lucrari si s-a speriat lumea. 🙂 Hai sa nu mai aducem vorba de renovare. 🙂

nina

@viatanomada- si adresa blogului pe care ti l-ai facut este……desi daca abia ti l-ai facut nu stiu daca isi poate da cineva cu parerea. Da’ tu trimite adresa si vedem noi. 🙂

nina

@Malve- trezit tarziu pentru o zi de luni, alergat la servicu, rezolvat cate ceva, un drum la Targoviste, treburi rezolvate acolo + o cafea, birou din nou, rezolvat treburi, rapoarte situatii, facturi, venit in viteza acasa, ajutat copii la lectii, dat cu aspiratorul si acum in sfarsit ma duc la masa. 🙂 Sa ne fie de bine, zic!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.