Start HotCity

Asa cum v-am amenintat, dupa ce am scris repede un cuvant inainte ca sa zic asa, despre cum am gasit redactia si fetele, am trecut la primul articol de rubrica, ca sa zic asa.

Despre ce putea sa fie acesta daca nu despre mame si copii? Ei bine, luati de cititi  Mamele cool isi duc copiii in vacante la bunici si  veniti cu propuneri de imbunatatire.  Daca comentariile voastre taie in carne vie, scrieti aci 🙂 , daca sunt insa constructive si ajutatoare va rog sa le scrieti acolo.

Multumesc!

(Visited 45 times, 1 visits today)
ionescum

E o binecuvantare si daca ii pot lasa doar cateva ore la mama,crede-ma! Un drum la coafor,pe care il voi face dupa ce termin aici de tastat,zgait putin prin vitrine si la job(ca nu ma iarta si nici bani de inghetata nu o sa mai am daca nu onorez cu prezenta),vacantele sunt doar impreuna. Am ajuns cumva o extensie a lor ,sau invers,who knows,apreciez fiecare clipa pe care o pot petrece doar pentru mine si nu mai consider asta egoism.La fel cum fiecare clipa cu ei e savurata la maxim pentru ca dupa putina vreme o sa fie independenti si o sa cersesc putin din timpul si atentia lor.

Darael

Am citit si am descoperit ca pot sa fac un comentariu care sa taie in carne vie 😀 asa ca o sa-l las aici:

Triste vremuri traieste omenirea daca mamele sunt bucuroase ca pot trimite copiii la bunici. Da, ai scris o multime de motive de incantare, dar ele sunt doar ‘motive’. Cauti motive sa traiesti bucuroasa, ascunzand realitatea:

SI MAMELE AU NEVOIE DE ACEASTA VACANTA !
SI TATII LA FEL !

Ce zici de o lume in care vacanta e vacanta pentru TOATA familia, cand TOTI merg prin lume, la munte, la mare, cu barca pe ocean sau cu caravana in desert experimentand, invatand, traind bucuria de a fi. Si, daca vor, bunicii pot sa vina si ei in aceste calatorii de vacanta. De ce nu ?

Gata, am taiat – sa curga sangele ;;)

nina

@Coana zoitzica- hot zici…. 😀

@Darael- nu curge bre sange.:D Daca eu as putea sa stau 3 luni in vacanta ca si copiii, chiar ca am fi #inlumeaperfecta. Din pacate deocamdata nu se poate, asa ca macar copiii si bunicii sa fie in vacanta.
P.S. Avem si noi o perioada, mica ce-i drept, in care o sa fim toti intr-o “vacanta cu caravana in desert” 🙂

nina

@Cristian- am vazut si eu greselile, o sa incerc sa le corectez. Daca n-am sa pot, macar o sa fiu mai atenta de acum in colo. Cu diacriticele e mai greu. Nu toti browserii de internet le afiseaza corect, asa ca deocamdata nu. 😀
Multumesc pentru sfat! 😉

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.