Ne-am luat televizor LG

Asta-i asa un fel de titlu de Can-Can sau Libertatea. De fapt televizorul inca nu a ajuns la noi, dar va veni cu siguranta.

Nu stiu daca v-am mai spus, dar sunt fan LG. Monitorul pe care-l am acum in fata este un LG cu diagonala de 19 inch, la fel si monitoarele de la celelate calculatoare din casa (mai sunt doar doua, unul la fete si unul in atelier 😀 ).

Am vrut sa ne luam acum ceva timp si un TV LCD tot de la LG, cu diagonala de 37 de inch insa am primit o pleasca de la cineva, care tocmai isi luase o plasma si ne-a dat noua televizorul vechi, asa ca ne-am amanat planurile pentru o vreme. Pe asta vechi primit ca’do, l-am adus in casa cu ajutorul unor vecini destoinici, pentru ca are cred 100 de Kg, da’ cel putin are diagonala de 105 cm, fix cat  LG LCD LH5000 asta, despre care va spuneam ca trebuie sa vina. Deci old TV-ul (hai sa-i zicem GoldStar 😉 )  tine  locul ocupat pana ajunge bijuteria la noi.

Hai ca v-am inebunit cu povestea astaca  “vine televizorul” , ca  “ne-am luat televizor”. Sa va explic. Tranzactia e ca si facuta, avem o sansa la o mie sa fie al nostru. 😀

Televizorul este oferit de LG, care a organizat concursul asta si il poate castiga  oricare dintre cei ce se vor inscrie aici pe blogul lui  Bobby Voicu . Acum, ca Bobby a promis si televizorul pe care il poate castiga el (care nu are legatura cu al nostru 🙂 ), face ca sansele noaste sa se dubleze. Ori, eu sunt om cu inima larga, asa ca va invit si pe voi sa va bagati si fie ca la urmatorul campionat mondial  de fotbal, la care va participa (sau nu) Romania, sa ne strangem la ala de-o castiga LCD-ul. 🙂

(Visited 42 times, 1 visits today)
Darael

Tocmai ma gandeam cum e viata asta. Ieri, la un subiect legat de aceasta campanie, puneam intrebarea daca o sa fie cineva convins sa dea bani reali pe un LG in urma acestei campanii publicitare.

Si acum, la primele tale cuvinte primul gand a fost: uite, mai cumpara cineva LG 😀

Ce sa spun ?
Spun ce am mai spus odata, chiar daca nu se vede; se pare ca acel comentariu nu merita postat pe blogul cu pricina 🙂 Probabil pentru ca nu ridicam in slavi campania.

Ideea campaniei nu e originala. Si nici foarte noua. Dar asta conteaza mai putin. Ce conteaza este daca oameni reali scot bani reali pentru a-i pune in conturile LG atunci cand cumpara produse. Daca aceasta campanie vinde mai multe produse LG e ok. Dar eu am mai dubii in aceasta privinta.

Amu, ce sa spun ?
Sper sa castigati ca urmatoarea “pleasca” sa poarte numele de LG 😉

nina

@Ioana- deci da…. 🙂

@Darael- Eu mi-am mai luat LG cum spuneam. Am ramas cu drag de ele poate pentru ca primul meu televizor color, de dupa revolutie, a fost GOLDSTAR. 😀
Acum daca le cresc sau nu vanzarile in urma campaniei, e treaba lor, da’ stii cum e, decat sa dea foarte multe mii de euro pe un spot TV de 30 de secunde, mai bine dau 5000 euro si se vorbeste cel putin o luna pe bloguri de LG.
Important e ca mie sa-mi vina televizorul. 🙂

nume de cod 29

Bafta la castigat LG-ul!
Daca vei avea “succesuri”, si sunt sigura ca il castigi pentru ca tu esti o tipa norocoasa, sa ne chemi si pe noin la terasa matale sa vizionam oarece impreuna. Nu conteaza ce, important e sa ne faci profiterol. Sucul si berea le aducem noi. 😀

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.