Criza si noi

Criza este printre noi si umbla libera. Majoritatea stam zilnic si ne minunam ce decizii iau guvernantii nostri pentru a proteja economia. Luam cunostinta de ele si atat. Nu ne gandim asa departe incat sa concepem, ca ne va afecta pe noi personal. Vezi Doamne, afecteaza tara. Pai da, dar tara e formata din cine?

Afla acum, ca-i formata din mine si din tine, din noi toti. Pe unii ii va afecta mai mult, pe unii mai putin si poate, pe unii deloc.

La noi azi s-au semnat actele aditionale de micsorare de salarii.  🙁

(Visited 62 times, 1 visits today)
coana zoitzica

sper ca a fost formulat clar si concis, altfel bate drumul degeaba pana la itm 🙂
asta este urmatorul pas din reducerea cheltuielilor, dar la capitolul venituri ce planuri au? o sa va ia taxa la intrarea in birou? 🙁

Nicu

Nu particularizez pe cazul vostru, dar sincer cred ca e un mare bull-shit. Unele firme nu-s atinse de nii o criza, dar se agata de asta doar ca sa mai diminueze cheltuielile.

Cristian Gheorghe

Eu pe fondul crizei închid un business pe care l-am crescut 7 ani. Îmi pare rău dar asta e situația, nu a depins de mine ci de partenerii mei din CZ. Încep altceva acum, pe același profil dar mult mai convenabil. I am running up that hill.
Îmi pare rău să aud asta, Nina, știam că firma voastră e mare. Sper să găsești o cale de redresare personală, știi că noi nativii in S. supraviețuim întotdeauna.

În altă ordine de idei, Nino, mi-a rămas gândul la tortul ăla… 🙂

Darael

Eu cochetez de cateva saptamani cu inchiderea. Nu am facut-o pentru simplul motiv ca sunt in renovari.

Dar toti prietenii au inchis TOT. Unii cate 3-4 firme. Dupa aproximarile mele prin acest gest cateva sute de oameni au ramas pe drumuri. Ce pot sa spun este ca TOTI cei disponibilizati au primit o foaie A4 in care li se spunea motivul: impozitul forfetar (am povestit de asta la o bere si se pare ca oamenii au aplicat ideea).
Sper ca macar 2-3 din ei sa arunce cu oua in Boc si compania.

Sfatul meu: oameni buni, care puteti, PLECATI ! Plecati din tara asta, unde vedeti cu ochii. ORIUNDE va fi mai bine ca aici.
Chiar daca nu ma credeti, e adevarat – judecati singuri: suntem datori peste 100 miliarde euro. Cine credeti ca va plati aceasta suma ? Boc ? Basescu ? Geoana ? Ei din banii lor de buzunar ? Chiar credeti asta ?

nina

@coana zoitzica- la mine a fost formulat clar si concis, insa am colegi la care in continuare nu scrie nimic pe actul ala aditional 😀 Taxa de intrare inca nu se pune ca cica tre sa investeasca in aparatura 😀

@Nicu- asta e si cazul nostru, cica diminueaza cheltuielile ca cine stie ce se va intampla. 🙁

@Cristian – imi pare rau sa aud ca inchizi, insa e bine daca si deschizi ceva. Daca mai spui si ca-i mai convenabil, cu atat mai bine. Succes!

@Darael- si eu le dau acelasi sfat celor care n-au nimic care sa-i tina aici. Run Forrest, run….

nina

@Nicu- exact, numai ca eu le-am zis ca sa stie, ca roata se va intoarce intr-o zi…
@nume de cod 29- taci ca am facut un calcul si pentru mine personal e mai bine acum 🙂

stelian

asta este indradevar o veste trista. iar de la 30 si de ani cati numaram noi astia de pe aici… alternativa asta cu fugitul din tara nu prea mai poate fi luata in calcul. Acum nici sa stam sa ne uitam… sau DOAR sa ne uitam nu este o solutie. Prin urmare scriem cat putem pana in momentul in care o sa vina si vremea in care Bocii or sa fie jos si noi sus… si atunci sa vezi economie care duduie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.