Roblogfest si blogosfera feminina

Stiu ca o sa mă urâţi pentru asta, dar trebuie neaparat sa iau cumva atitudine. Din nu stiu ce motive, un om bun de altfel, a vrut sa faca o gluma si m-a inscris in competitia “cea mai sexy microbloggarita” de la roblogfest. Printr-o conjuctura pe care iarasi nu o inteleg, in finala de 22 de fete, una mai frumoasa si mai tanara decat cealalta,  hop si eu. Daca eu am ajuns acolo inseamna ca multe voturi s-au dat la misto. Pai da, ca sexy inseamna misto. 😀 . Ok.

Va rog sa facem ceva, ca sa indreptam lucrurile. So, mergem aici,

VOTEZI la roblogfest 2009

ne facem cont, asteptam confirmarea pe mail (1 minut, doua) dam click pe linkul pe care ei l-au trimis si votam, la sectiunea “cea mai sexi microbloggarita” pe una din fetele alea frumoase de acolo. La alegere. Numai, nu pe mine. Daca vreodata in viata mea, as fi un blogger atat de bun, incat sa merit sa intru intr-o finala din asta, nu sectiunea cu sexy m-ar coafa.

Bun. Si acum reversul medaliei. Intra mataluta aici (acu’ vorbesc la pertu ca sa fiu mai prietenoasa, pentru ca asta chiar trebuie sa faci 🙂 ) si lasa un comentariu cu “votez Nina” in josul paginii. Aici e vorba de castigarea unui domeniu.ro si de asta “imi arde buza” cum s-ar spune. Nu vreau sa ies pe primul loc, care inseamna publicitate, bla, bla, bla, numai ca domeniu….  Mda. Postul pentru concursul asta l-am scris aici si chiar daca ti-a placut, chiar daca nu, ii musai sa ma votezi. 😀

Am avut dreptate? Acum mă urâţi?

(Visited 28 times, 1 visits today)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.