Primavara din curtea mea

Ca stau la casa, majoritatea dintre voi stiu deja. O sa va povestesc azi cum am amenajat curtea primavara asta. Doar curtea deocamdata, nu si terasa ( da, da, am si terasa, asta nu stiati 😀 ). Am taiat si legat via ( Sorin), am plantat flori noi (Sorin), am taiat trandafirii (Sorin) si am curatat frunzele uscate ( fetele). Am adus balansoarul ( in care stau acum si scriu 🙂 ), masa si scaunele de curte ( astea iarna stau in pod). Ne gandim daca sa scoatem si florile din casa, pe care le-am tinut la caldura si lumina pe timpul iernii. Poate saptamana viitoare. Am montat si umbrela de soare ( Sorin), dar n-am deschis-o inca.  Curtea arata acum fresh, fresh. Cum adica ce-am facut eu? Mancare 😀 . Toata gasca asta muncitoare o sa vina cu mare pofta de manacare si eu m-am ocupat de asta. Multumesc Adi!

Afara este cald si bine, dar inca nu putem lua masa in curte. Insa o dupa amiaza petrecuta la aer, face cat o saptamana in fata televizorului.

V-am mai zis sa aveti o primavara frumoasa?

(Visited 164 times, 1 visits today)
hadean

nina, mi-ai adus dorul în suflet. abia aştept să ajung acasă, la părinţi. au ogrădiniţă cu flori în faţa casei şi un strat cu flori lung de 30 de metri pe lângă un gard, toată primăvara/vara e câte un soi de flori…în floare 🙂

nina

@nicu- Doamne cata dreptate ai;
@bad girl- o sa caut acum o poza din anii trecuti. Sper sa gasesc 😀
@hadean- si la noi tot pe langa gard e gradinita si florile se schimba de la un anotimp la altul. Fugi acasa. 🙂

stelian muscalu

si eu sunt in asentimentul celorlalti cititori… vreau poze… poate asa imi mai sting dorul de o gradina cu flori. te invidiez. visez la o casa pe pamant cu o curte mica dar cocheta. ei cine stie… poate odata si odata

Dan Budeanu

In fiecare zi gasesc motive de a fi fericit. Sunt fericit ca azi m-am trezit. Suna bizar, dar daca nu ma mai trezeam? Poti sa gasesti motive de a zambi si de a fi fericit in orice lucru, trebuie doar sa-ti doresti cu adevarat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.