Energia regenerabila

Intrucat in ultimul timp am folosit destul de des lampa cu gaz, am inceput sa ne gandim din ce in ce mai serios la surse alternative de energie. Evident ca primul gand a fost un generator electric, asa cum am vazut noi in filme ca au casele mai izolate de restul lumii. Ne-am dus apoi cu gandul la panouri solare. Asta ar fi solutia ce-a mai viabila pentru noi, dar care necesita totusi o investitie initiala destul de mare, deocamdata. In seara asta, am vazut la coana zoitzica, ca duminica la Antena 3,  la 22.05 s-ar putea ( in caz ca nu intervine ceva si intra vreo editie speciala 😀 ) sa vedem o emisiune realizata de stelian muscalu  fix despre chestia asta. Abia astept, mai ales ca asta-i viitorul fratilor, energia regenerabila.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=LPEwBD9IN6E&eurl=http://steliadis.blogspot.com/]

Eu zic ca-i ok sa renuntam pentru o seara ne uitam la sexy braileanca si ale ei surate, pentru a vedea o chestie care, ar putea schimba viitorul urmasilor nostri si daca suntem suficient de destepti, poate chiar si pe-al nostru.

(Visited 42 times, 1 visits today)
Darael

Eu nu pariez nici un banut calcat de tramvai pe desteptaciunea semenilor nostri. Dar atat timp cat oameni ca tine mai spera….
Parte trista cu energiile acestea “regenerabile” este ca nimeni nu este interesat in mod real de ele. Nici macar cu 1000 de emisiuni nu vom schimba prea multe; parerea mea de om batran.

nina

@Darael -eu cred ca n-ai dreptate. Lumea nu-i interesata, pentru ca nu le cunoaste. Au auzit asa vag de ele, dar cam atat. Adica am vazut cu totii turbinele eoliene invartindu-se pe campuri (eu personal am vazut mai multe la bulgari decat la noi 😀 ) si ne-am gandit ” aha astea-s alea care produc energie utilizand forta vantului”, dar mai mult cred ca putina lume stie.
Faptul ca la baza procesului de producere a energie electrice cu ajutorul panaourilor solare sta celula fotovoltaica, nu-l stie inca toata lumea.
Este adevarat ca investitia initiala intr-un sistem de panouri solare, care sa-ti asigure independenta fata de renel si electrica este destul de mare si nu ne-o permitem inca. Speram ca in cativa ani sa mai strangem noi cativa bani, sa mai scada si pretul lor si poate reusim pana la urma. ca vorba aia ” suntem prea saraci ca ne multumim cu lucruri ieftine” ( sau nu era asa 😀 )

stelian muscalu

se va difuza teoretic dumninica viitoare. insa, daca stau sa ma gandesc ca duminica viitoare avem congresul PNL-ului stiu sigur ca mister Gadea ne va tranti iar o editie speciala… prin urmare o sa mai asteptam 1 saptamana…si tot asa. de renuntat nu se va renunta… insa nici f curand nu cred ca va mai intra

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.