Duster sa fie…

Am vazut aseara masina la televizor si am ramas un pic cu gura cascata. Ca pe majoritatea femeilor, pe mine la o masina ma intereseaza exclusiv felul in care arata. Daca e urata, poate sa aiba ea echiparea lui peste ca tot nu-mi schimb parerea, pe cand daca arata bine, greu ma convingi ca nu-si merita banii.

dacia-duster-concept-geneva-2009-premiera-006
sursa imaginii

Mi se pare foarte misto, insa ma indoiesc ca se va produce in serie, in varianta asta. Sau cine stie!
Sunt curioasa ce impresie va face la Geneva.

P.S. N-as fi scris asta, dar toata noaptea am visat numai DUSTER 😀

(Visited 29 times, 1 visits today)
coana zoitzica

stii ce e misto la dacia asta? poti sa blochezi usile pentru copii cu un cui lung indoit, prins de ambele manere pe dreapta, asa ca o sa fie mai ieftina ca nu-i mai pun sistemul de blocat usile traditional 🙂 poate sunt eu carcotasa, dar de ce stopurile sunt puse pe laterala? m-am prins, o sa aiba roti cu intoarcere la 90 de grade, sa ne putem parca si noi femeile. 😉

Darael

E dacia. Cu d mic. Pentru ca Dacia e una singura, acea tara pierduta in timp. Jegul acesta de masina nu merita acest nume nobil.
Deci e dacie. Asta spune TOT despre masina.

Si daca imi doneaza cineva una o vand imediat doar sa scap de ea. Nici pe drumul spre mormant nu vreau sa ma duca o dacie.
Daca cineva acolo sus ma aude, falimenteaza si dacia si tot concernul renault. Si, daca se poate, sa bage in faliment si Societe Generale cu a lor BRD cu tot (tot francezi, normal).

Darael

@ nina – nu e deloc rautate. E doar ceea ce traiesc cand ma gandesc la aceasta firma. Ar fi ciudat sa gandesc altfel dupa ce am avut intalnire de 3 ori cu moartea in dacie fiind… ma rog, de atunci stiu ca Ingerul Mortii e fratele meu dar asta e alta discutie 😀

Ca bonus, stau de 30 de ani langa dacia service. Cred ca nu trebuie sa spun mai mult.

@ coana zoitzica – nu, nu sunt american.

Andrei

În calitate de potențial cumpărător afirm că mașina are un design reușit iar interiorul este cel puțin acceptabil (mai ales că se va putea opta pentru extraopțiuni precum tapiserie piele și comenzi pe volan. Ceea ce însă mă face să mă gândesc de două ori dacă să o cumpăr este gama sărăcăcioasă de motorizări 2diesel 85, 105cp și 1.6benzină 110cp, care nu mi se par adecvate pentru un SUV! Cum rămâne cu 1.9diesel- 130cp și 2.0benzină- 140cp?? Căci așa a fost vorba la un moment dat!! Până nu apar motorizările astea nici nu mă gândesc la achiziționarea unui duster întrucât nu văd sensul de a schimba loganul pe care îl am deja cu motor de 1.6benzină 90cp!!!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.