Un vin bun

In urma cu ceva timp, Sorin a primit de la cineva din Republica Moldova o sticla de vin. Pana aici nimic nou sub soare ( mai primise el si alta data beutura 🙂 ). De data asta insa vinul mi-a mers la suflet. Este un vin de desert, dulce, rosu facut din struguri si prune uscate, cu o aroma deosebita si un gust extraordinar. Se numea Kagor si era scrisa denumirea cu litere chirilice. Cum spuneam mi-a placut mult si i-am recomandat 😀 sa-i spuna domnului cu pricina ca tare mi-a mai placut vinul respectiv.  Asa a facut si intre timp a mai primit o sticla la fel ca prima 🙂 .

Am incercat la noi in supermarket-uri dar nu exista ( sau poate nu m-am uitat eu prea bine), insa mi-am amintit de Natalia.

Natalia este colega mea de serviciu din Republica Moldova si cu siguranta ar putea sa ne faca rost de cateva sticle pentru sarbatorile ce va sa vie. Zis si facut. Saptamana trecuta Natalia a fost acasa la Chisinau si a venit cu….. o sticla de vin pentru inceput, ca sa guste lumea sa vedem daca le place, sa vedem daca mai comandam 😀 .

Desi sticla pe care a adus-o ea are eticheta scrisa in limba romana integral, ce sa zic, vinul a avut mare succes. Toata lumea azi a baut ” ceai de fructe de padure” toata ziua 🙂 . Bine in afara de cei care sunt soferi. Lor le-am oprit pentru mai tarziu.

So, vinul e bun, vi-l recomand pentru sarbatori daca va plac vinurile dulci ( la doamne sigur le plac)  si daca aveti de unde face rost 😀 .

Hai noroc!

19112008008

(Visited 29 times, 1 visits today)
Radu

La capitolul vinuri pot sa va recomand si eu unul pentru cand o sa ajungeti prin Bulgaria. Se cheama Kadarca (parca). Singurul lui defect e ca nu are acelasi gust in doua sticle identice, in rest e ieftin (cam 1,7 lei sticla calculaseram noi) si mai ales nu te doare capul de dimineata …

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.